Son Dakika: Benzin ve Motorine Bir İndirim Daha

Araç sahiplerini sevindiren son dakika haberi geldi. Benzine bir indirim daha geleceği bildirilirken motorine de indirim yolda.

Son Dakika: Benzin ve Motorine Bir İndirim Daha

Araç sahiplerini bayram öncesi sevindiren haber.

11 Ağustos 2019 günü başlayacak Kurban Bayramı öncesi vatandaşları sevindiren son dakika açıklaması geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre benzine bugün bir indirim daha geldi. Önceki gün benzinin litre fiyatına gelen 28 kuruşluk indirim sonrası bu sabah bir açıklama daha geldi ve benzin  ile motorine indirim geleceği bildirildi. 

Son dakika açıklamasında benzinin 18 kuruş daha ineceği, bunun yanı sıra motorin fiyatlarına da 32 kuruş indirim geleceği bildirildi. 

ANKARA VE İSTANBUL 'DA FİYATLAR

Motorin fiyatına geleceği belirtilen 32 kuruşluk indirim ile birlikte  İstanbul 'da motorinin litre fiyatı 6.03 TL 'ye düşmüş olacak. Ankara'da ise motorinin litre fiyatı 6.41 TL'den 6.09 TL'ye gerilemiş olacak.

KENTLERE GÖRE FİYAT DEĞİŞİMİ

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler  ile kentlere göre bazı değişiklikler gösteriyor. Bu nedenle illerde fiyatlar farklılık gösteriyor. 

Önceki gün 60,65 dolara kadar çıkan Brent petrolün varil fiyatı, dün günü 58,74 dolar seviyesinden kapatmıştı.  Brent petrolün varili saat 08.00 itibarıyla 57.83 dolardan işlem görüyor. Öte yandan dolar kuru 5.47 TL seviyesine kadar geriledi.  Dolar kurundaki düşüş , benzin fiyatlarının indiriyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA