Son Dakika: Araç Sahiplerini Sevindiren İndirim Haberi Geldi

Araç sahiplerinin beklediği indirim haberi geldi. Yapılan açıklamada benzin ile motorine Pazartesi günü indirim geleceğine yer verildi.

Son Dakika: Araç Sahiplerini Sevindiren İndirim Haberi Geldi

Son dakika : Benzin ve motorinde indirim geliyor.

Araç sahiplerini sevindiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada benzin ile motorin fiyatlarında önemli bir indirim uygulanacağına yer verildi. 

Amerika ile İran arasında yaşanan Kasım Süleymani geriliminin ardından petrol  fiyatları tavan yaptı. Uluslar arası piyasalarda brent petrol gerginlik nedeniyle tavan yapmış ve benzin ile mnotorin fiyatlarına art arda zamlar gelmişti.

Gerginliğin azalması ve uluslararası piyasaların durulması sonrası bir indirim gündeme geldi.  Gerilim sonrası 70 dolar seviyesine kadar yükselen brent petrol , 62 dolar seviyesine kadar geriledi. 

Benzinin tonu ise uluslar arası piyasalarda 610 dolar seviyesinden 588 dolar seviyesine kadar geriledi. Motorinin tonu ise 585 dolar 'dan 558 dolara kadar geriledi. 

POMPAYA YANSIYACAK MI?

Bu indirimin pompaya yansıyıp yansımayacağı henüz belli değil. Benzinde 23 , motorinde ise 21 kuruşluk indirimin bir kısmının pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor.

PAZARTESİ BELLİ OLACAK

Her pazartesi güncellenen akaryakıt fiyatları , 27 Ocak 2020 günü yeniden güncellenecek ve gece yarısındna itibaren indirimli fiyatlar uygulanacak.