Son Dakika Altın Fiyatları Çakıldı (Altın Neden Düşüyor , 24 Ayar Gram ve Çeyrek Altın)

Son dakika haberi: Gram ve çeyrek altın fiyatlarında sabah başlayan düşüş hızlandı ve gram altında 14, çeyrek altında ise 20 liraya yakın değer kaybı yaşandı.

Son Dakika Altın Fiyatları Çakıldı (Altın Neden Düşüyor , 24 Ayar Gram ve Çeyrek Altın)

Gram altında sert düşüş.

Yılın son günlerine yaklaşılırken gram altında sert düşüş başladı. Yeni haftanın ilk işlem gününde sabah saatlerinde 457 lira seviyesinden yükselen ve 461 lirayı gören gram altın , daha sonra düşmeye başladı. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altında 14 lira düşüş meydana geldi. 

GRAM ALTIN GRAFİĞİ

Sabah saatlerinde 461 lira seviyesinde olan gram altın , hızlı şekilde düşmeye başladı ve 447 liraya kadar geriledi. Kısa sürede 14 lira değer kaybeden gram altında günlük grafik şu şekilde:

ONS FİYATINDA DÜŞÜŞ

Altının ons fiyatında sabah yükseliş yaşanırken son saatlerde düşüş görüldü. Sabah krtik 1900 dolar seviyesine kadar gelen ons fiyatı, daha sonra düşmeye başladı ve 1876 dolara kadar geriledi. İşte ons fiyatındaki değişimin grafiği:

Grafikler altin .in sayfasından alınmıştır.

ÇEYREK ALTINDA SERT DÜŞÜŞ

Sabah 750 lira seviyesinde olan çeyrek altında düşüş başladı ve çeyrek, kısa süre içinde 734 lira seviyesine kadar geriledi. 

Cumhuriyet altını fiyatı 2930 lira.

22 ayar bilezik gramı 421 lira.

Dolar kuru hızlı düşünü sürdürdü ve 7,42 lirayı gördü. 

NEDEN DÜŞÜYOR?

Dolarda son günlerde zayıflama yaşanması, koronavirüs aşısı için acil kullanım onayının çıkması sonrası birçok ülkeye gönderilmesi ile altında fiyat azalması meydana geldi. Öte yandan altın satışlarının artması da fiyatlara etki etti. 

Sizce altın fiyatlarında düşüş devam eder mi? Yorum kısmı aşağıda ytd