Sıkı Kısıtlamalar Geldi! 9 Günlük Yasak Başladı: Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir!

Ramazan Bayramı'nda Türkiye resmen 9 günlük bayram tatiline girdi ve alınan karar gereği 5 ilde uygulanacak olan bayram tatili yasağı resmen başladı. Bu yasak kapsamında Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir illerindeki vatandaşlar, bayram süresince belirli kısıtlamalara tabi olacaklar.

Sıkı Kısıtlamalar Geldi! 9 Günlük Yasak Başladı: Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir!

OEDAŞ Kesintisiz Hizmet İçin Hazır

OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ), Ramazan Bayramı süresince planlı kesinti yapmayacağını duyurdu. Bu süreçte olası arızalara karşı hazır olan OEDAŞ ekipleri, beş ildeki 350 kişilik ana kontrol merkezi ve saha ekipleriyle hizmet verecekler.

Güvenli ve Kesintisiz Enerji Hedefi

Özellikle Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerindeki yaklaşık 3 milyon kişiye güvenli ve kesintisiz enerji sağlama hedefiyle çalışan OEDAŞ, bayram boyunca enerji kesintilerini minimuma indirmeyi amaçlıyor. Vatandaşlar, bayram süresince OEDAŞ ile iletişime geçmek için ‘ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi’, ‘OEDAŞ 186’ mobil uygulaması, internet sitesi veya e-posta yoluyla arıza bildirimlerinde bulunabilecekler.

Kesintisiz Hizmet ve Bilgi İçin Alo 186

Bayram boyunca OEDAŞ’ın almış olduğu karar gereği planlı elektrik kesintileri yapılmayacak ve bu süreçte bakım, onarım ve yatırım çalışmaları için faaliyetler durdurulacak. Kesintiler ve diğer enerji alt yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, Alo 186 hattı üzerinden bilgi edinebilirler.