Sigaraya tövbe ettirecek zam! Bu kez 3-5 TL değil: En okkalı zam o tarihte

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sigara ve alkole önemli bir fiyat artışının kapıda olduğunu duyurdu. Sigara ve alkole yönelik bu yeni düzenleme, tiryakiler arasında büyük bir endişe yaratırken, sektördeki üreticilerin de kısıtlamalara gittiği belirtiliyor. İşte detaylar...

Sigaraya tövbe ettirecek zam! Bu kez 3-5 TL değil: En okkalı zam o tarihte

Türkiye gündemine bomba gibi düşen bir haberle tiryakileri endişelendiren bir gelişme yaşandı. Sigaraya gelecek olan zam miktarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, vatandaşları şaşırtacak bir rakamı işaret ederek kötü haberi duyurdu.

 

SİGARA VE ALKOLE BÜYÜK ZAM

SİGARA VE ALKOLE BÜYÜK ZAM

Türkiye genelinde sigara ve alkole yönelik önemli bir zam haberi gündemi sarsarken, Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, tiryakilere kötü haberi duyurdu. Yaklaşan zam tarihi olarak 1 Nisan'ı işaret eden Aybaş, vatandaşları şaşırtacak bir rakamı açıkladı.

Aybaş'ın yaptığı açıklamalara göre, sigara ve alkole yönelik zam oranları belirlenirken üretici firmaların ürün kısıtlaması yaptığı belirtiliyor. 1-10 Nisan arasında alkollü içkiler ve sigaraya yapılacak zammın gündemde olduğunu belirten Aybaş, sigara satışlarında ürün kısıtlamasının başladığını ifade etti. Sigara için dolaşan söylentilere göre, zam miktarının 10 Türk Lirası civarında olacağı öne sürülüyor.


tiryakilere kötü haberi duyurdu.