Sıfır araca sıfır faiz! Skoda bayram öncesi indirimin pimini çekti!

Araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Türkiye'de o otomobil markası otomobil fiyatlarında büyük bir indirim uyguladı. İşte detaylar…

Sıfır araca sıfır faiz! Skoda bayram öncesi indirimin pimini çekti!

Skoda'nın bu nisan ayında düzenlediği kampanya tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Detaylar haberimizde...

kargo

NİSAN AYINA ÖZEL SKODA FİYATLARI! SKODA'DAN MÜTHİŞ FIRSAT! 12 AY SIFIR FAİZ KAMPANYASI BAŞLADI!

Skoda'dan Nisan ayına özel 12 ay faizsiz ve cazip fiyatlarla kampanya! Skoda otomobil tutkunlarına harika bir fırsat sunuyor! Nisan ayına özel başlatılan kampanya kapsamında Skoda modellerine ulaşmak artık çok daha kolay. 100.000 TL'ye kadar kredi kullandığınızda 12 ay vadeli faizsiz fırsat sizi bekliyor. Detaylar burada!

SKODA'DAN MÜTHİŞ FIRSAT! 12 AY SIFIR FAİZ KAMPANYASI BAŞLADI! NİSAN AYINA ÖZEL SKODA FİYATLARI

Skoda, otomobil tutkunlarına güzel bir haber getirdi. Mart ayına özel başlatılan kampanya kapsamında 100.000 TL'ye kadar kredilerde 12 ay vadeli faizsiz fırsat sunuluyor. Avantajlardan yararlanmanın ve hayalinizdeki Skoda modeline sahip olmanın şimdi tam zamanı!

MART AYINA ÖZEL FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Mart ayına özel olarak düzenlenen bu kampanya, tüm Skoda modelleri için geçerli olup, müşterilere 100.000 TL kredi ile 12 ay vade seçeneğiyle faizsiz avantajlar sunuyor. Bu fırsatla siz de Skoda'nın öne çıkan modellerinden biri olan Skoda Fabia'ya sahip olma fırsatını yakalıyorsunuz.

SKODA FABİA'NIN İÇ VE DIŞ TASARIM ÖZELLİKLERİ

Skoda Fabia, hem iç hem de dış tasarımıyla dikkat çekmeyi başarıyor. İç tasarımında; anahtarsız çalıştırma sistemi (KESSY GO), 2 kollu çok fonksiyonlu, deri direksiyon simidi, 4 adet USB-C girişi / Bluetooth Swing 6,5" dokunmatik multimedya sistemi, Maxi-DOT bilgi ekranı, 4 adet hoparlör, ön kol dayama ünitesi, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, otomatik kararan dikiz aynası, görsel destekli arka park mesafe sensörü, manuel klima ve kablosuz SmartLink gibi özellikler bulunuyor.

Dış tasarımda ise elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, 15" Rotare alüminyum jantlar, Bi-LED ön farlar, LED gündüz sürüş farları ve görsel destekli arka park mesafe sensörü gibi özellikler öne çıkıyor.

SKODA FABİA 2024 FİYAT LİSTESİ

Mart 2024 itibarıyla Skoda Fabia'nın fiyat listesi şu şekilde:

Škoda Fabia Elite 1.0 TSI 110 PS DSG: 1.100.780 TL

Škoda Fabia Premium 1.0 TSI 110 PS DSG: 1.260.780 TL

Škoda Fabia Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 1.500.780 TL

OPSİYONEL DONANIM FİYATLARI:

Metalik Renk: 20.000 TL

Exclusive Renk: 30.000 TL