SGK Prim Borcu Olanlar da Emekli Olabilecek! Bu Habere SGK Prim Borcu Olanlar Bayılacak

SGK prim borcu olanlar emekli olamayacakları için büyük üzüntü yaşıyorlar. Artık üzülmeye son! Yeni yapılan kampanyayla birlikte SGK’ya borcu olanlar bile emekli olacak. Eğer prim borcunuz varsa hemen kampanyanın şartlarını öğrenin.

SGK Prim Borcu Olanlar da Emekli Olabilecek! Bu Habere SGK Prim Borcu Olanlar Bayılacak

Prim borcu olanlara emeklilik kredisi çıkıyor. SGK’ya BAĞ-KUR ya da sigorta prim borcu olanlar Denizbank üzerinden emeklilik kredisi çekerek emeklilik işlemlerini başlatabiliyorlar. Üstelik istediğiniz sayıda aylık vadelere bölebiliyorsunuz. Hemen şartları inceleyerek siz de başvurunuzu bankaya gönderebilirsiniz.

Denizbank Emekliye Ne Kadar Kredi Veriyor?

EYT için kredi veren bankalar arasında Denizbank yer alıyor. Özel bankalardan Denizbank’tan EYT kredisi ya da SGK prim borcu kapatma kredisi çekebilirsiniz. Bu kredi için sizden herhangi bir şekilde kredi istenmiyor. Banka en fazla 70 Bin TL kredi çekimine onay vermektedir.

Denizbank EYT Kredisi Ne Kadar Veriyor?

Denizbank emekli kredisi başvurusu yaparken SGK prim borcu yazınızı, gelir ve ikametgah belgeleri ile kimliğinizin fotokopisini götürmeniz gerekiyor. Prim borcu olanlara emeklilik kredisi veren banka en az 10.000, en fazla 70.000 TL kredi desteği sağlayıp 36 aya kadar bölebiliyor.