Seçimden önceki son fırsat kredileri: 300 bin lira, sıfır faiz ve ertelemeli!

Halkbank seçim öncesi, girişimcileri ve işini büyütmek isteyenleri sevindirecek, yepyeni ve oldukça cazip bir kredi kampanyasını hayata geçiriyor. Halk Girişimci Kredisi adıyla lanse edilen kampanya, iş kurmayı düşünen ya da işlerini genişletmek isteyen g

Seçimden önceki son fırsat kredileri: 300 bin lira, sıfır faiz ve ertelemeli!

3000 bin lira değerindeki bu kredi, sıfır faiz, 12 ay geri ödemesiz ve 60 ay vadeli olarak kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Halbank girişimcilere ve işini büyütmek isteyenlere özel bir kredi imkanı sunuyor. Bu özel kredi, tam 250 bin lira değerinde ve kampanya şartlarını karşılayan vatandaşlara sunulacak. Halk Girişimci Kredisi kullanıcılarına;

  • 12 ay geri ödemesiz,
  • 60 ay vade,
  • Sıfır faiz

imkanları sağlıyor.

Kimler Bu Krediden Faydalanabilir?

Halkbank'ın bu avantajlı kredisinden, 45 yaş altı ve en az ilkokul mezunu olan herkes yararlanabilecek. İş kurmayı planlayan ya da mevcut işini büyütmek isteyen herkes, bu fırsatı değerlendirebilir. Ancak, başvuran kişinin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda yaş sınırı 55 olarak belirlenmekte ve kredi miktarı da 300 bin liraya çıkarılmakta.

Halkbank'ın bu kredisi, genç girişimcilerin ve işini büyütmek isteyen KOBİ'lerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Geri ödeme kolaylığı maksimum seviyede tutularak, iş hayatına yeni bir soluk getirecek bu kredi kampanyası, girişimcilerin rahat bir nefes almasını sağlıyor.