Ripple XRP analiz: Ne kadar büyüyebilir? Geleceği Nasıl Olacak! Tahmin

Ripple'ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na karşı potansiyel yasal zaferi hakkındaki güçlenen spekülasyonlar, XRP için yükseliş hissini tazeledi.

Ripple XRP analiz: Ne kadar büyüyebilir? Geleceği Nasıl Olacak! Tahmin

Devam eden kripto pazarındaki yükseliş ivmesi buna yardımcı olacak. Örneğin, BTC son otuz günde %8,8 artarak 29.848 dolara ulaştı. Öte yandan ETH, iki haftalık grafikte %16,2'lik bir ralli ile 2000 $ sınırını geçti.

XRP fiyatına yardımcı olan bir diğer değişim, kripto pazarına yeni bir yatırımcı dalgasını yönlendiren küresel ekonomiye olan güvenin azalmasıdır.

Son yıllarda uygulanan içi boş ekonomi politikalarının etkileri artık ekonomiye de yansıyor. Yükselen enflasyon, likidite krizi ve arz kıtlığıyla birlikte yatırımcılar, merkezi olmayan varlıkların daha umut verici bir geleceğe sahip olduğunun giderek artan farkına varıyorlar. ABD ve İngiltere gibi gelişmiş ülkeler bir istisna değildir. Sonuç olarak, kripto pazarında hisse senedi, emtia ve gayrimenkul yatırımlarına alternatifler bulmuşlardır.

Ekonomik bunalım, ilk çeyrekte kripto piyasasının misillemesini yavaşlattı. Ancak piyasa bu çeyrekte bundan faydalanacak ve daha fazla kripto para 2022'nin uzun kışında yaşanan kayıpları tersine çevirecek. Küçük iniş ve çıkışlara rağmen XRP'nin 0,6 doları geçmesi ve 1 dolara yolculuğuna devam etmesi sadece an meselesi. .

XRP, Mayıs ayında iyi bir yatırım mı?

Evet, XRP Nisan ayında mükemmel bir yatırımdır. Başlangıç ​​​​olarak, temel proje Ripple bu yıl büyük bir büyüme potansiyeline sahip. XRP defteri, kitlesel benimseme için geniş bir kapsamı olan en umut verici blockchain ağlarından biridir.

Ağın düşük işlem ücreti de ek bir avantajdır. Unutulmaması gereken bir diğer nokta da, XRP'nin daha gidecek çok yolu olduğu. Beş yıl önce 04 Ocak 2018'de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,8419 doları kaydetti. 0,51 dolarlık mevcut fiyat, tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 86,63 daha düşük. Dolayısıyla XRP, bu yılki tüm kayıpları tersine çeviremese de büyümek için geniş bir alana sahip. Ancak, belirteci çevreleyen olumlu tartışmalardan yararlanarak 1 dolara yükselme elde edilebilir.