Resmi Açıklama Geldi: Akaryakıta Üçüncü Büyük İndirim

Benzin fiyatlarına indirim müjdesi geldi. Konu ile ilgili resmi açıklama geldi. EPGİS , benzine üçüncü büyük indirimin bugünden sonra geçerli olacağını söyledi.

Resmi Açıklama Geldi: Akaryakıta Üçüncü Büyük İndirim

Son dakika : Benzine 3 'üncü büyük indirim.

Suudi Arabistan ile Rusya arasında yaşanan gelişmeler, OPEC 'te alınan indirim kararı ve coronavirüsün piyasalara ciddi etkisi nedeniyle düşen petrol , önceki gün uzun aranın ardındna 30 doların altına kadar gerilemişti. 

2016 yılından bu yana brent petrol fiyatı en düşük seviyesini görürken benzin fiyatlarına indirim yapılması beklentisi arttı. Piyasalarda yaşanan dalgalanma sonrası EPGİS 'ten beklenen açıklama geldi. 

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından bir açıklama yapıldı. Sosyal medyadan yapılan açıklamada EPGİS , benzine 25 kuruş indirim geleceğini duyurdu. 

18 MART 2020 'DEN SONRA GEÇERLİ

Açıklamada indirimin bugün gece yarısından sonra geçerli olacağına yer verildi. EPGİS, "Akaryakıt Fiyatlarında İndirim 18/03/2020  tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde 25 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir" dedi.

LPG 'YE İNDİRİM YOK

Benzin fiyatına gelen üçüncü büyük indirim sonrası LPG 'ye indirim beklenmeye başladı. Ancak LPG fiyatlarına henüz indirim gelmedi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA