Resmi Açıklama: Emeklilere 4100 TL Müjdesi (İkramiye ve Banka Promosyon Ne Zaman?)

Emeklilerin banka promosyonu ve bayram ikramiyeleri hakkında açıklama geldi. Açıklamada promosyonda son rakamın 2100 TL 'ye kadar geldiği bildirildi. İşte resmi açıklama ve promosyon ile ikramiye bilgileri.

Resmi Açıklama: Emeklilere 4100 TL Müjdesi (İkramiye ve Banka Promosyon Ne Zaman?)

SGK resmen duyurdu: Emeklilere 4100 TL ek ödeme.

2020 yılı promosyon ödemeleri hakkında art arda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Vatan Gazetesi 'nin son dakika olarak aktardığı bilgiye göre SGK , 2020 yılında emeklilere 4100 TL 'ye kadar ek ödeme yapılabileceğini duyurdu. 

BANKALAR BİRLİĞİ İLE MASAYA OTURULACAK

SGK tarafından yapılan açıklamada Türkiye Bankalar Birliği ile promosyon pazarlığı için masaya oturulacağına yer verildi. 2020 yılının 3 ödemesinden biri olacak promosyon ödemelerinde bankaların promosyon miktarlarını yükselteceği bildirildi. 

BANKALAR KESENİN AĞZINI AÇTI

Alınan bilgilere göre bankalar , emeklilerin maaşlarını kendi bankasına almak için promosyon miktarlarını arttıracak. Şuanda bankaların verdiği promosyon ücretleri bin TL 'nin  üzerine kadar çıkıyor. 

Promosyon görüşmelerinde bu miktarın 2100 TL 'ye kadar çıkacağı bildirildi. 

ŞEKERBANK AÇIKLAMASI

Son dakika olarak aktarılan bilgide Şekerbank 'ın promosyon ödemelerinde 2 bin 100 TL 'ye kadar çıktığı öğrenildi. 

Emekli maaşlarını Şekerbank' a taşıyan emekliler, maaş miktarları, otomatik ödeme talimatları ve bir arkadaşını bankaya getiren emeklilere farklı kalemler altında toplamda 2 bin 100 TL'ye kadar nakit para ödemesi yapacak. 

Bankadan konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre, "Şekerbank, Kazandıran Emekli Paketi ile maaşını Şekerbank'a taşıyan emeklilere 3 yıllık taahhüt karşılığında maaş tutarlarına göre 375 ila 450 TL arasında değişen promosyon ödemeleri sunuyor. Maaşını Şekerbank'a taşıyan emekliler aynı zamanda iki otomatik ödeme talimatı verdiğinde 150 TL, 10 adet müşteri ile sınırlı olmak üzere yönlendirdiği her yeni emekli için de 150 TL olmak üzere toplam 1500 TL promosyona hak kazanacak.Böylece maaşını Şekerbank’a taşıyan emekliler toplamda 2 bin 100 TL'ye kadar nakit promosyon kazanabilecek.Kazandıran Emekli Paketi'nden yararlanmak üzere maaşını Şekerbank’a taşıyan emekliler, Şekerbank şubelerinden ücretsiz para çekebiliyor, yurt içi tüm banka ATM’lerinden ise yine ücretsiz bakiye sorgulama ve para çekimi yapabiliyor.Emekli maaş müşterileri, internet, mobil şube ve çağrı merkezi aracılığıyla yapacakları havale ve EFT işlemlerini de ücretsiz gerçekleştirebiliyor."

Öte yandan emeklilere iki bayramda 1000 'er TL 'lik bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. 

İlk ikramiye Ramazan Bayramı öncesi verilecek. 24 Mayıs 2020 Pazar günü Ramazan Bayramı 'nın ilk günü olacak. 18-22 Mayıs günleri arasında emeklilerin ilk bayram ikramiyeleri hesaplara yatacak.

Kurban Bayramı ise 31 Temmuz 2020 gününe denk geliyor. 27-30 Temmuz günleri arasında ise bayram ikramiyeleri hesaplara yatacak.

Peki siz maaşınızı hangi bankaya taşımayı düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir , diğer emeklilerle bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

BANKALARIN TEKLİFLERİ BU SAYFADA

Kadın erkek diğer emekliler , bankaların teklifleri için  TIKLA KATIL