Renault Suv Austral Türkiye'de Ön Siparişe Çıkıyor: Peki Fiyatı Ne Olacak?

Renault SUV'un yeni modeli Austral'ı ön siparişe çıkaracağını duyurdu. Vatandaşlar Yeni SUV'un fiyatını merak ediyor.

Renault Suv Austral Türkiye'de Ön Siparişe Çıkıyor: Peki Fiyatı Ne Olacak?

Araç alacaklar dikkat: Renault'un yeni modeli Austral'ın Türkiye'ye geliş tarihi netleşti. Markadan açıklama yapıldı. İşte Austral'ın Türkiye Satış Fiyatı:

Markadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de ‘Esprit Alpine’ donanımıyla satışa sunulacak olan model için ön siparişler 24 Nisan 2023 tarihinde başlayacak. Ön sipariş kaydını oluşturmak isteyen kullanıcılar, MAİS yetkili satıcıları ve şubelerine 250 bin TL ön ödeme yaparak siparişini tamamlayacak. Kayıt sürecini tamamlayan ilk 500 kişi yeni Austral’e haziran ayından itibaren sahip olacak. Aracın lansmana özel opsiyonlar hariç anahtar teslim fiyatı ise 1 milyon 190 bin TL olarak açıklandı. Üçüncü nesil CMF-CD platformunu kullanan ilk Renault modeli olan Austral, Türkiye’ye 160 HP’lik mild hybrid (küçük hibrit) motorla gelecek.

Yeni Austral, 20 farklı gelişmiş sürüş destek sistemi ve OpenR Link bilgi-eğlence sistemiyle dikkat çekiyor. Arka koltuk 16 cm geriye çekilerek iddialı bir diz mesafesi sağlıyor. Yeni Austral’da 4 farklı sürüş modu ve kişiselleştirme seçenekleri de sunuluyor. Austral, 1.3 litre 160 beygirlik “mild hybrid” motoruyla yakıt tüketimini ve emisyonları azaltırken aynı zamanda günlük kullanım konforunu da destekliyor. Austral, Türkiye’de Haziran’da yollara çıkacak.