QNB Finansbank’tan 8.000 TL’ye Kadar Müşterilerine Hediye!

QNB Finansbank kampanya kapsamında müşterilerine 8.000 TL’ye kadar hediye sunuyor. İşte QNB Finansbank’ın 8.000 TL’ye kadar hediyesi hakkında detaylar…

QNB Finansbank’tan 8.000 TL’ye Kadar Müşterilerine Hediye!

Ekonomik anlamda zor dönemlerin içinden geçen vatandaşlar birçok konuda ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Enflasyon arttıkça vatandaşlar ihtiyaçları ve istekleri arasında seçimler yapmak mecburiyetinde kalıyor. Açlık sınırı 9 bin TL sınırını aşmışken minimum emekli maaşı da 5 bin 500 TL’den 7 bin 500 TL’ye çıktı.  

Vatandaşlara çeşitli konularda devlet destekleri ve ikramiyeler de sunuluyor. Yılda 2 kere emekli vatandaşlara, dul ve yetimlere, yaşlı ve engelliler ile şehit yakınları ve gazilere, bunların yanı sıra bazı vatandaşlara verilen Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyeleri de 2.000 TL’ye yükseltildi. Diğer yandan bankalar da vatandaşlara destek ödemelerini belirledikleri promosyon miktarları ile sundular. Peki, QNB Finansbank’ın emekli promosyon hediyesi ne kadar? 9.200 TL’ye kadar QNB Finansbank emekli promosyonu alma detayları neler? İşte QNB Finansbank emekli promosyon detayları haberimizde… 

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON HEDİYESİ 

QNB Finansbank emeklilere özel sunduğu kampanya detaylarında öncelikle EFT ve havale işlemleri için emeklilerden ücret almayacak ve şubelerde sıra önceliği sağlayacaktır. Ayrıca tamamen emekli müşteriler için 0850 222 11 00 numarasından müşteri hizmetlerine bağlanabilme ayrıcalığı tanıyacaktır. 1 sene CardFinans Emekli kredi kartından ücret talep etmeyecektir.  

Emekli aylığını QNB Finansbank’tan alan müşterilere ayrıca CardFinans kredi kartıyla yapılan market ve eczane harcamaları için senelik 1200 TL indirim sağlanacaktır. 

QNB FİNANSBANK MAAŞ TAŞIMA 

Emekli vatandaşların maaşları bağlanmış ise e-Devlet üzerinden ya da en yakın QNB Finansbank’a giderek maaş bankası seçimini yapması mümkündür. Böylelikle ilk maaş ödemesi yattığı andan itibaren 2 – 3 iş günü içinde maaş miktarına göre belirlenen ödeme de hesaba yatmaktadır.  

QNB FİNANSBANK PROMOSYON HEDİYESİ NE KADAR? 

QNB Finansbank emekli müşterileri için 1.200 TL promosyon tutarına ek olarak maaşa göre ödemeleri şu şekilde yapmaktadır: 

Aylık maaş miktarı 3.499 TL’ye kadar olan emeklilere 4 bin 800 TL promosyon,  

Maaşı aylık olarak 3.500 – 7.499 TL arasında yatan emeklilere 5 bin 600 TL ödeme, 

Maaş aralığı 7.500 – 9.999 TL arasında olan emekliler içinse 7 bin 200 TL, 

10 bin TL üstünde maaş alan emeklilere ise QNB Finansbank tam 8 bin TL nakit promosyon hediyesi vermektedir.  

QNB Finansbank’tan emekli promosyon hediyesini almak isteyen vatandaşların tek yapması gereken bankaya maaşlarını taşıyarak 3 sene taahhüt vermektir.