PTT Ucuza Yağ Satacak: Ne Zaman , 5 Lt Yağ Fiyatı Ne kadar Olacak?

Ucuza ayçiçek yağı satışı yapılacak açıklamasının ardından PTT AVM sayfasında ürünlerin ne kadara satılacağı, ne zaman satılacağı merak edildi.

PTT Ucuza Yağ Satacak: Ne Zaman , 5 Lt Yağ Fiyatı Ne kadar Olacak?

PTT ucuza yağ satacak açıklaması sonrası gündem oldu. İşte ePTTAVM sayfasında sıvıyağ fiyatları.

Önceki gün Milliyet Gazetesi'nde bir habaer yayımlandı. Yayımlanan haberde, sektördeki fiyat artışlarının önüne geçmek için PTT'nin uygun fiyata ürün satacağı bildirildi. Milliyet’in haberine göre, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ), Tarım Kredi Kooperatifleri’nin (TKK) yanı sıra Fiskobirlik ve Çaykur ürünlerinin de online satış yapan PttAVM. com internet sayfasına dahil edilecek ve kooperatiflerin şubelerinin olmadığı yerlerde internet üzerinden ucuza ürün satışı yapılabilecek.

HANGİ ÜRÜNLER SATILACAK?

İlk olarak, ayçiçek yağı başta olmak üzere, zeytinyağı, şeker, bakliyat, un, tuz, salça ve bal gibi temel gıda ürünlerinde fiyatların aşağıya çekilmesi için kooperatif ürünlerine ağırlık verilecek.

İŞTE FİYATLAR

PTT Avm sayfasına baktığımızda indirimli ürünlerin henüz satışa sunulmadığı görüldü. 

İNDİRİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

PTT Avm sayfasında TMO, AOÇ, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin ürünlerinin satılacağına yer verilmişti. Ancak henüz o ürünler satışa sunulmadı. Önümüzdeki günlerde ürünlerin eklenmesi bekleniyor.

NE KADAR OLACAK?

Şuanda marketlerde 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı 60 ile 80 lira arasında değişiyor. Ucuza satılacak yağın ne kadar olacağı ise henüz bilinmiyor.