PTT 5 Yılda 55 Bin Yeni Personel Alımı Daha Yapacak!

PTT'nin hali hazırda 40 bin olan personel sayısı kısa süre içerisinde gerçekleşecek 5 bin kişilik alımla birlikte 45 Bine yükselecek. PTT'nin önümüzdeki 5 yıl içerisinde personel sayısını 100 bine çıkarması, iş yeri sayısını da aynı doğrultuda arttırması bekleniyor. 

PTT 5 Yılda 55 Bin Yeni Personel Alımı Daha Yapacak!

PTT 2023 yılına kadar personel sayısını 100 bine çıkarmaya hazırlanıyor. PTT iş yeri sayısının 2023 yılından önce 15 bine çıkması bekleniyor.  PTT önümüzdeki 2 yıl içerisinde gerek teknoloji gerekse dağıtım alanında büyük adımlar atmaya hazırlanıyor. Personel ihtiyacı da yeni iş yerlerinin açılmasıyla birlikte artacak. Her yıl iki ayrı personel alımı için hazırlıklarını hızlandıran PTT'nin 2019 yılında çok sayıda personel alımı yapması bekleniyor. 

PTT A.Ş Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, geçtiğimiz aylarda personel alımı süreciyle ilgili 2023 yılını işaret etmiş, 2016 yılındaki darbe girişimine rağmen PTT'nin yüzde 17.8 oranında büyüdüğünü karının ise yüzde 30 oranında arttığını söylemişti. PTT'nin dünya markası haline gelmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Bozgeyik, 5 yıl içerisinde 60 bin yeni personel alımı daha yapılacağını vurgulamıştı.

PTT ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİR, İNDİRMEK İÇİN TIKLA!

KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA TANIŞMAK, SOHBET ETMEK, BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA