Promosyon Yarışında Son Günler! Bankalar Tekliflerini Değiştirdi

Emeklilerin Promosyon kampanyalarına hala başvuru yapmamış olan emekli maaşını farklı bir bankaya taşıma işlemini yapmayanlar için bazı bankalarda son güne yaklaşılmaktadır. Emeklilere sağlanan promosyanda son güne yaklaşılırken Bazı bankalar Promosyon tekliflerini değiştirmeye başladılar. Emekli Promosyon başvuru süresi 30 Eylül’de sona erecek.

Promosyon Yarışında Son Günler! Bankalar Tekliflerini Değiştirdi

Maaşını taşımakta kararlı olan emekliler yeni Promosyon yapılandırma istekleri kabul edilmediği zaman başka bankaya emekli maaşlarını taşıyabilirler. Burada en büyük sorun ise kredi çekerek borçlu duruma düşen binlerce emekliye Promosyon ödemesini yapmamaktadır. Bu konuda Yargıtay tarafından emeklinin lehine verilen bir karar bulunmaktadır. Promosyon yapılandırmasını kabul etmeyen bankaları emekliler, BDK’ya şikayet edebilirler.

30 Eylül’de sona erecek olan Promosyon sözleşmeleri bu tarihten sonra daha fazla Promosyon ödemesi yapan bankalara maaşlarını taşıyabilirler. Banka Promosyonları 10 bin liraya kadar çıkmasına rağmen bankalar ek talepler istemektedirler. 4 yıllık sözleşme, mevduat hesabı açma gibi ek talepleri emeklilere bildirmektedirler. Kısaca 30 Eylül’de sona erecek olan Promosyon ödemeleri bu tarihin bitmesinden de sonra devam edecek olduğu için emekliler maaşlarını bu tarihten sonra da taşıyabilirler.