Promosyon Ödemelerini Güncelleyen DenizBank, Emeklilere Ne Kadar Ödüyor?

Promosyon Ödemelerini Güncelleyen DenizBank, Emeklilere Ne Kadar Ödüyor?

Bankaların promosyon ödemeleri her bankanın kendi politikasına göre değişiklik gösterebiliyor. Bu açıdan bakıldığında vatandaşlar kendilerine en uygun ödeme yöntemi ile ödeme miktarı bulunan banka arayışına giriyor. 26 temmuz tarihinden itibaren zamlı emekli maaşları yatması nedeniyle bankaların arasında bulunan promosyon yarışı o tarihten itibaren hız kesmeden devam ediyor. DenizBank emekli maaş promosyon ödemesi ne kadar?

Eylül 2022 DenizBank emekli maaşı promosyonu için ne yapmak gerekir? Maaş taşıma işlemleri nasıl yapılıyor? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz

Eylül 2022 DenizBank Emekli Promosyonu Ne Kadar?
Denizbank tarafından yapılan açıklamaya baktığımızda emekli maaşlarını DenizBank'tan 3 yıl süre ile alma taahhüdü imzalayan emekli vatandaşlara 1.750 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi yapılacağı açıklanmıştır. Maaş tutarı 1500 TL'ye kadar olan emekli vatandaşları 675 TL tutarında emekli promosyon ödemesi yapılırken 1500 TL ile 2.500 arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 850 TL ve 2.500 ve daha da üzeri emekli maaşı alan vatandaşlara ise toplamda 1000 TL tutarında emekli promosyon ödemesi yapılacaktır.


Denizbank Maaş Taşıma İşlemi Nasıl Yapılır?

Denizbank şubelerinden maaş taşıma işlemlerinin gerçekleştirilmesi çok kolaydır. Şubeye gelmeden mobil bankacılık uygulaması üzerinden veya e-devlet uygulaması üzerinden maaş taşıma işlemleri gerçekleştirilebiliyoruz. Bir başka yöntem ise 1,750'ye varım promosyon fırsatından faydalanmak amacıyla 0850 222 0800 iletişim merkezini aramak suretiyle kampanyaya dahil olabileceğinizi yukarıda belirtmiştik. Böylece maaş taşıma işlemlerini çok kolay bir şekilde yapıp yukarıda belirtilen promosyon ödemelerinden faydalanabilirsiniz.