PPK Faiz Kararı Öncesi Dolar ve Gram Altın Yükselişe Geçti

Son dakika haberi geldi. Bugün açıklanacak faiz öncesi dolar ile gram altında hareketlilik başladı. Peki faiz saat kaçta açıklanacak? Dolar ve altında son durum nedir? İşte son bilgiler.

PPK Faiz Kararı Öncesi Dolar ve Gram Altın Yükselişe Geçti

Faiz öncesi dolar ve altın yükselişte.

Merkez Bankaıs bugün PPK toplantısını yapacak. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın Başkanlığında toplanacak Para Poltiikası Kurulu, bugün faiz için kararını verecek. Faiz kararına saatler kala dolar ve altında yukarı yönlü hareketlilik başladı. 

FAİZ KARARI SAAT KAÇTA?

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu bugün toplanacak ve kurul toplantısı saat 14.00'da bitecek. Toplantı bitince MErkez Bankası resmi internet sayfası üzerinden faiz kararı duyurulacak. 

FAİZ ÖNCESİ DOLAR BİR MİKTAR YÜKSELDİ

Faiz kararından saatler önce dolar ile altın fiyatlarında hareketlilik yukarı yönlü oldu. Gelen son dakika bilgilerine göre dolar kuru 6,96 TL seviyesinden 6.98 TL'ye geldi ve bu seviyede seyrediyor.

FAİZ ÖNCESİ GRAM ALTIN

Faiz kararından kısa süre önce gram altında da yükseliş görüldü. Dün akşam saatlerinde 397 TL seviyesine kadar gerileyen gram altın , 4 TL'lik yükseliş gösterdi ve şu sıralar 401 TL seviyesinde seyrediyor.

FAİZ NE OLACAK?

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal yaptığı son açıklamasında yakın zamanda faiz düşürülmeyeceğini söyledi. Bugün açıklanacak faiz kararında faizin sabit tutulması ya da bir miktar artırılması bekleniyor. Analistler, faizin sabit tutulmasını bekliyor.