Piyasalar Hareketlendi: Döviz Kuru ve Gram - Çeyrek Altın Fiyatlarında Son Durum

Son dakika haberi: Piyasalar , korona virüsü nedeniyle dalgalı seyrini sürdürüyor. Peki altın fiyatları ne kadar ? Dolar kuru ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? İşte piyasalarda son durum ve güncel döviz kuru ile altın fiyatları.

Piyasalar Hareketlendi: Döviz Kuru ve Gram - Çeyrek Altın Fiyatlarında Son Durum

Dolar kuru, gram ve çeyrek altın fiyatlarında son durum.

Son günler piyasalar açısından hareketli geçiyor. Korona virüs salgınının dünyaya yayılması nedeniyle piyasalar çalkalandı. Döviz kurlarına eğilimin az olması, yatırımcıların altına yönelmesi nedeniyle altın fiyatları rekor seviyeye ulaştı. Altın ons fiyatı geçtiğimiz gün son yılların  en yüksek seviyesine kadar çıkarken Türkiye piyasalarında gram altın art arda rekorlar kırdı. 

DÜN DÜŞTÜ

Çin 'in korona virüs aşısını keşfettiğini açıklamasının ardından piyasalar bir nebze olsun duruldu ve gram altın 320 TL seviyesine kadar geriledi. Ancak gün içinde piyasalar yine hareketlendi ve gram altın 325 TL 'ye kadar yükselmişti. Kapalı çarşıda gram altın önceki günü 325.70 TL'den kaptırken çeyrek altın 530 TL , Cumhuriyet altını ise 2167 TL 'den günü kapattı.

GRAM ALTINDA SON DURUM

Altın fiyatları önceki günden bu yana paralel seyrediyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre gram altın 324 TL seviyesinde seyrediyor. 

ÇEYREK ALTIN

Tüm zamanların rekorunu geçtiğimiz Pazartesi günü 349 TL ile kıran çeyrek altın , gram altının 325 TL 'ye kadar düşmesi sonrası bir miktar düştü. Piyasalardan alınan bilgilere göre çeyrek altın 529 TL seviyesinden işlem görüyor. Çeyrek altın kapalı çarşıda 524 TL 'den alınıyor.

DOLAR KURU

Dolar kuru ise piyasalarda 6.14 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro kuru ise 6.68 TL seviyesinde.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA