Pi Network Uygulaması Nedir, Pi Coin Ne Zaman Borsaya Girecek? 1 Pi Coin Kaç TL Dolar

Son günlerin popüler uygulaması Pi Network'un ne olduğu merak ediliyor. Kripto para birimi olarak nitelendirilen Pi Coin ne zaman işleme başlayacak? 1 Pi Coin ne kadar kaç TL? İşte son bilgiler.

Pi Network Uygulaması Nedir, Pi Coin Ne Zaman Borsaya Girecek? 1 Pi Coin Kaç TL Dolar

Pi uygulaması nedir? Pi Coin ne zaman borsaya girecek?

Son dönemlerde kripto paralar hayatımızda önemli bir gündem maddesi oldu. Yıllar önce ilk çıktığında dünyanın birçok kesimi  tarafından çok da ciddiye alınmayan Bitcoin, 900 TL'den başladığı yolculuğunda şimdi 356 bin liraya kadar geldi. 2015 yılında 925 lira olan Bitcoin, 6 yıl içinde yüzde 38 binden fazla arttı.

Bitcoin'de yaşanan büyük yükseliş sonrası birçok kişi Bitcoin alamaz hale geldi. 1 Bitcoin alabilmek için şimdi 356 bin liranız olması gerekmektedir. Bu nedenle çok sayıda kişi alt coin olarak adlandırılan Ethereum, Dogecoin, Xrp ve diğer kripto paralara yönlendi. Elon Musk'ın da yaptığı açıklamalar, paylaşımlar ve yatırımlar sonrası oldukça popüler hale gelen Kripto para borsasında son günlerde yeni bir isim konuşuluyor. 

Stanford Üniversitesi bünyesindei bir grup akademisyen ve öğrenci tarafından Pi adlı bir uygulama geliştirildi. Söz konusu uygulama ile kripto para madenciliği yapılıyor. Uygulamayı kullanmak isteyenler ise ekşi sözlük ve diğer forum sayfaları üzerinden ne olduğunu soruyor.

MOBİL UYGULAMASI MİLYONLARI GEÇTİ

Söz konuus mobil uygulama, kısa süre içinde 10 milyon'dan fazla indirildi. 10 milyondan fazla kullanıcısı olan Pi Network adlı uygulamay günde 1 defa giriyorsunuz ve geri sayım sayacı bittiğinde şimşeğe tıklayarak Pi kazanıyorsunuz. 0,10 - 0,12 gibi seviyelerden başlayan sayaç , zaman içerisine her gün girilmesi ile birlikte artıyor.

1 Pİ NE KADAR?

Pi Network'un henüz piyasalarda bir karşılığı yok. Kulislerde yakın zamanda bunun bir karşılığı olacağı ve alt coinler gibi işlem göreceği konuşuluyor. Zamanında Bitcoin almayan ekibin yoğun olarak kullandığı ve geleceğin kripto parası dedikleri bu uygulamanın ne zaman para karşılığı olacağı, işlem göreceği henüz bilinmiyor. ytd

Söz konusu durum belli olduğunda takipçilerimizi haberdar edeceğiz. Uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN