Petrol Fiyatları Düştü Akaryakıta İndirim Var Mı

Rusya-Ukrayna Savaşının başlamasıyla 130 dolar seviyesine kadar çıkan brent petrol fiyatları yeniden düşüşe geçti. Peki bu düşüş akaryakıt fiyatlarını da etkileyecek mi?

Petrol Fiyatları Düştü Akaryakıta İndirim Var Mı

130 dolar seviyesine kadar yükselen brent petrol varil fiyatlarında yükselişe paralel olarak ülkemizde de akaryakıt fiyatlarına üst üste zamlar gelmeye başlamıştı. Brent petrol fiyatları şuan için 102 dolar seviyesine çıktı ve vatandaşın en çok merak ettiği akaryakıta indirim gelecek mi soruları sorulmaya başladı.

Petrol 102 Dolara Düştü

Petrolün varil fiyatında yaklaşık bir haftadır gerileme devam ediyor. Dün 101,22 dolara kadar gerileyen Brent petrolün varil fiyatı, günü 101,07 dolar seviyelerinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 13.47 itibarıyla 102,81 dolar oldu.

Akaryakıta İndirim Var mı?

Akaryakıta en son indirim motorinde brent petrol varil fiyatı 108 dolar seviyesindeyken gelmişti. Benzinde ise 101 dolara düştüğü 2 Nisanda indirim gelmişti. Vatandaşlar petrol fiyatlarının yükselmesiyle beraber yükselen akaryakıt fiyatlarının doğru orantılı olarak düşmesini bekliyor. Ama henüz akaryakıta indirim ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Motorinin litre fiyatı şöyle:
İstanbul: 22,08
Ankara: 22,18
İzmir: 22,19

Benzinin litre fiyatı şöyle:
İstanbul: 19,00
Ankara: 19,08
İzmir: 19,10

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /