Otogarlarda Son Durum! Biletler Tükendi!

Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Otogarı'nda bayram hareketliliği başlamış durumda.

Otogarlarda Son Durum! Biletler Tükendi!

Yurt genelinde otogarlarda büyük hareketlilik görülürken, tatillerini İstanbul dışında geçirmek için plan yapanlar yola çıkmaya başlamış durumda. Otobüs biletleri günler öncesinden tükenmiş durumda, otobüs firmaları ek sefer düzenleyerek talepleri karşılamaya uğraşıyor.

FİRMALAR EK SEFER KOYMAYA BAŞLADI

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatili, yarın mesai bitimiyle resmen başlıyor. Tatilini memleketinde ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, otogarlarda yoğunluk oluşturmaya başladılar.  Yarından itibaren bayramın birinci gününe kadar tüm otobüs biletlerinin satıldığı öğrenilirken, firmalar, gelen yoğun talebin karşılanması için bazı Bets10 şehirlere ek seferler koymaya başladı.

UZAK MESAFELERE GİDECEKLER İÇİN BİLET BULMAK ZORLAŞIR

Bazı hatlarda ek seferlere bile bilet bulunamıyor. Bir otobüs firmasının işletme müdürü Kaya, yarından itibaren bayramın birinci gününe kadar kendi firmalarındaki tüm seferlere ait biletlerin tükendiğini söyledi. Kaya, "Bayram yoğunluğu yarından itibaren başlıyor. Yarından itibaren ek seferlerle yolculara yardımcı olmaya çalışacağız. Biletini almayanlar yakın yerlere ek seferlerle yer bulma ihtimali var. Ancak uzak mesafelere gidecekler için bilet bulmak zorlaşır. Bugün için bilet arayanlar ise, az sayıda bilet kaldı, onları alabilirler ama yarın için yerimiz yok. Bilet bulamayanlar, ilave otobüsleri beklemek zorundalar" dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA