Otobüs Bileti Alacaklara İyi Haber: Yüzde 60 İndirim İçin Tarih Açıklandı

Otobüs firmaları yeni indirim için kolları sıvadı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karayolu Yolcu Taşımacılığı Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım yaptığı son dakika açıklamasında biletlere yüzde 60 indirim kampanyası üzerinde çalışma başladığını söyledi.

Otobüs Bileti Alacaklara İyi Haber: Yüzde 60 İndirim İçin Tarih Açıklandı

Yüzde 60 indirim geliyor.

Vatandaşları sevindiren bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, İçişleri Bakanlığı'nın şehirlerarası otobüslerde yüzde 50 kısıtlamayı kaldırmasının ardından otobüsler dolu olarak gitmeye başladı. Daha önce otobüsün yarısı kadar yolcu alan otobüs firmaları, fiyatları artırmıştı. Yüzde 50 sınırının kaldırılmasının ardından fiyatlarda indirim geleceği bildirildi. 

Habertürk'ün son dakika olarak aktardığı bilgiye göre otobüs firmaları, yolcu ilgi ve talebini artırmak için harekete geçti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karayolu Yolcu Taşımacılığı Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve bilet fiyatlarında indirim gelecek mi sorusuna, firmaların “yüzde 60 indirim” kampanyası için hazırlık yaptığını söyleyerek, “Yan yana iki koltuktan biri normal fiyatla satılacak. İkinci koltuk, yüzde 60 indirimli olacak” cevabını verdi.

Söz konusu kampanyayı desteklediklerini söyleyen Yıldırım, önümüzdeki hafta salı günü kararın, kampanyanın netleşeceğini söyledi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA