Önce İndirim Sonra Zam Gelmişti: Motorin Fiyatına Bir Zam Daha Geliyor

Akaryakıt fiyatlarında döviz kuru artışı sürüyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre geçen gün indirim gelen motorine bir zam daha yapılacağına yer verildi.

Önce İndirim Sonra Zam Gelmişti: Motorin Fiyatına Bir Zam Daha Geliyor

Motorine bir zam daha.

Akaryakıt fiyatlarına artış bugün sabah saatlerinde gelmiş, motorin ile benzin fiyatlarına zam yapılmıştı. Edinilen son dakika bilgilerine göre motorine bir zam daha yapılacağına yer verildi. Açıklamada bugün gece yarısından sonra motorin litre fiyatına 10 kuruş zam geleceğine yer verildi. Söz konusu zammın önümüzdeki saatlerde EPGİS tarafındna resmi olarak açıklanması bekleniyor. Zam 6 Kasım 2020 tarihinden itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak.

ZAM GELMİŞTİ

Motorine bugün gece yarısından sonra zam gelmişti. 16 kuruşluk zam sonrası 10 kuruş daha zam geldi ve iki zammın toplamı ile birlikte motorinde litre fiyatı Ankara'da 6,33 liraya; İstanbul'da 6,12 liraya; İzmir'de ise 6,36 liraya yükselecek. Dün EPGİS tarafından yapılan zam açıklamasında "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 05/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 17, Motorinde 16 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." denilmişti.

3 KASIM'DA İNDİRİM GELMİŞTİ

3 Kasım'da yapılan açıklamada, "Akaryakıt Fiyatlarında İndirim 03/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 16, Motorinde 12 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir." denilmişti.