O Kurum Çalışanlarına 30 Bin Lira Promosyon

Kurumların bankalar ile yaptığı maaş promosyon anlaşmaları devam ederken, bir anlaşma haberi de Çaykur'dan geldi. ÇAYKUR Genel Müdürlüğü yapmış olduğu açıklamada ÇAYKUR bünyesinde çalışan kadrolu çalışanlara 30 bin, mevsimlik işçilere ise 15 bin maaş promosyonu ödeneceğini duyurdu.

O Kurum Çalışanlarına 30 Bin Lira Promosyon

ÇAYKUR Çalışanlarına 30 Bin Lira Promosyon 

Kurumların bankalar ile yaptığı promosyon anlaşmaları devam ederken, bazı kurumlar ise geçmişte yapılan maaş promosyon anlaşmalarının güncellenmesi için bankalar ile görüşmeye devam ediyor. Son olarak bir maaş promosyon güncelleme haberi de ÇAYKUR'dan geldi. 2020 yılında bünyesinde çalışan kadrolu ve mevsimlik işçilerin 5 yıllık maaş ödemeleri için Yapı Kredi bankası ile anlaşıldığını duyuran kurum, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yaşanan ekonomik sıkıntılar ve enflasyon nedeniyle anlaşmanın güncellenmesinin kaçınılmaz bir hal aldığı ve bu kapsamda banka ile güncelleme yapıldığını duyurdu. 

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada, yapılan maaş promosyonu güncelleme anlaşmasına göre kalan 39 ay için kadrolu işçiler ve memurlar toplam 30 bin, mevsimlik işçiler toplam 15 bin lira ödeme yapılacağını, bu ödemelerin ise çalışanların hesabına en kısa süre içinde aktarılacağını duyurdu.