O kişilere 26 bin 500 TL promosyon müjdesi geldi! Diğer bankaları sollayan kampanya!

Bankalar ile yapılan maaş promosyonu görüşmeleri anlaşmalara varıldıkça kamuoyunu bilgilendirmeler yapılmaktadır. 26 bin 500 TL promosyon anlaşması yapıldı. İşte detaylar.

O kişilere 26 bin 500 TL promosyon müjdesi geldi! Diğer bankaları sollayan kampanya!

Maaş artış görüşmeleri sırasında bankalarla anlaşmaya varılması halinde kamuoyu bilgilendirilecek. Kamu bankalarında emeklilik promosyon ücretleri 12.000 TL'ye kadar, özel bankalar ise 17.500 TL'ye kadar ek ikramiye sunmaktadır.

promosyon

Nisan ayının ilk gününde ilgili emeklilik promosyon kampanyaları araştırılacak ancak çalışanların maaş artışları da araştırılacak. Bu bağlamda işçi ücretleri ile ilgili anlaşmalar Belediyeler, müdürlükler, işyerleri, kurumlar ve belediyeler geldikçe açıklama yapacak, yeni gelişmeler yakından takip edilecek.

26 BİN 500 TL PROMOSYON

Mart ayının son günlerinde Odunpazarı Belediyesi açıklamasına göre 26.500 TL üzerinde anlaşmaya varıldı. Bu duyuruyla ilgili Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile ilgili bilgi verildi. Kampanyaya bağlı olarak 26.500 TL açıklamada ise:

'Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı A.Ş. çalışanlarına yönelik banka tanıtım yarışması düzenledi. Odunpazarı Belediye Meclisi salonunda düzenlenen ihaleye 8 banka katıldı. İhaleyi İş Bankası kazandı. Çalışanların maaş kesintileri 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü hesaplarına aktarılacak. Eskişehir Odunpazarı belediyesinde düzenlenen banka terfi yarışması sonucunda belediye çalışanları 26 bin 500 TL promosyon aldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un makamında 2024-2027 yıllarını kapsayan 3 yıllık (36 ay) banka promosyon sözleşmesi imzalandı. İmza töreni için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İş Bankası Atatürk Bulvarı Şube Müdürü Tülin Coşkun, Odunpazarı A.Ş. Genel Müdür Nilgün Paşaoğlu Armutlu ve Belediye-İş Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak'ın hazır bulunduğu" bildirildi.

promosyon

2024 NİSAN MAAŞ PROMOSYONLARI

Odunpazarı Belediyesinin mart ayının son günleri maaşı kampanyayla ilgili bilgi iletirken ülke bankalarla yapılan maaş zammı görüşmelerinin sonuçları, ülkenin çeşitli belediye, kurum, kuruluş, iş yeri ve üniversitelerinde görev yapan çalışanlar tarafından da yakından takip ediliyor. Bu durumda promosyon konusunda anlaşmaya varılması halinde Nisan ayının ilk gününden son gününe kadar yeni duyurular yayınlanabilecektir.