O bankada hesap açtıran 10.000 TL nakdi kapar! Ay sonunu getiremeyen başvuruya koşacak

Akbank, müşterilerine 10 bin TL dağıtıyor! Fırsattan yararlanmak için hemen başvurun...

O bankada hesap açtıran 10.000 TL nakdi kapar! Ay sonunu getiremeyen başvuruya koşacak

Akbank, müşterilerine müjdeli bir haber veriyor! Yepyeni bir kampanya olan "Davet Et Kazan" ile müşterilerine çarpıcı fırsatlar sunuyor. Detaylar şu şekilde:

Akbank, 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren başlattığı "Davet Et Kazan" kampanyası ile müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, Akbank müşterileri kendileri için özel oluşturacakları davet kodlarını yakınlarıyla paylaşarak kazanç elde edebilecekler.

Kampanya süresince (1 - 30 Nisan 2024), her bir davet kodu ile Akbanklı olan her kişi için 300 TL, ve davet koduyla mobilden Akbanklı olan yakınlarının kredi kartı harcaması yapması durumunda ise 700 TL olmak üzere toplamda 10.000 TL'ye kadar chip-para kazanma fırsatı sunulacak.

akbank

Bu eşsiz fırsattan yararlanmak isteyen Akbank müşterileri, oluşturdukları davet kodlarını sınırsız sayıda yakınları ile paylaşabilecekler. Davet kodlarına, Akbank Mobil uygulamasının Kampanyalar menüsü altında bulunan "Davet Et Kazan" bölümünden erişilebilecek. Her davet kodu kişiye özel olacak ve kazanılan ödüller, bu kodlar üzerinden takip edilerek hesaplara yüklenecek.

Ancak, kampanyadan yararlanamayacak olanlar da belirli. Özellikle tüzel müşteriler ve şahıs firmaları bu kampanyadan faydalanamayacaklar. Bununla birlikte, Akbank personeli olmayan bireysel Akbank müşterileri kampanyadan yararlanabilecekler.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve detayları öğrenmek için Akbank'ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, bu fırsatı kaçırmayın!