O bankada hesabı olan düğün bayram edecek! 1 yıl boyunca ücretsiz oldu

İş Bankası yeni müşterilerine müjdeyi duyurdu! Tam 1 yıl boyunca havale/EFT ücreti alınmayacak! İşte ayrıntılar...

O bankada hesabı olan düğün bayram edecek! 1 yıl boyunca ücretsiz oldu

Türkiye İş Bankası, yeni müşterilere özel avantajlar sunarak bankacılık deneyimini daha da cazip hale getiriyor. Banka, İşCep mobil uygulaması üzerinden müşteri olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşterilere yönelik 1 yıl boyunca EFT ve havale işlemlerini ücretsiz hale getiren bir kampanya başlattı.

Kampanyadan faydalanmak için İş Bankası'nın mobil uygulaması İşCep'teki "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullanarak müşteri olmanız yeterli. İş Bankası müşterisi olduktan sonra kampanya, 7 iş günü içinde hesaplarınıza tanımlanacak. Bu sayede, kampanya kapsamındaki tüm EFT ve havale işlemlerinden 1 yıl boyunca herhangi bir ücret ödemeden yararlanabileceksiniz.

İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirilen EFT ve havale işlemleri 1 yıl boyunca ücretsiz.

Kampanya, tek seferde en fazla 211.100 TL'lik işlemleri kapsıyor.

iş bankası

Bunlara Dikkat! 

Mesai dışı FAST işlemleri kampanya kapsamında yer almıyor.

Tatil günlerinde gerçekleştirilen EFT ve FAST işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmiyor.

Mesai saatleri dışında (hafta içi saat 16:00'dan sonra) yapılan EFT ve FAST işlemleri, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubeleri aracılığıyla yapılan para transferleri de kampanya dışında kalıyor.

Bu fırsattan yararlanarak, İş Bankası'nın sunduğu güvenli ve kolay bankacılık hizmetlerinden ücret ödemeden faydalanabilir ve finansal işlemlerinizi daha avantajlı hale getirebilirsiniz. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve müşteri olmak için İşCep uygulamasını kullanarak başvuru yapabilirsiniz.