O banka bu hareketiyle çok konuşulacak! Şartsız şurtsuz 28.000 TL ödüyor

İş Bankası'nın müşterilerine 28 bin TL tutarında ödeme yapacağı resmen açıklandı. İşte detaylar..

O banka bu hareketiyle çok konuşulacak! Şartsız şurtsuz 28.000 TL ödüyor

Bankacılık sektöründe ilerleme yarışı hız kesmeden devam ederken İş Bankası'nın emekli ve memurlara yönelik göz alıcı kampanyaları sektörde oluşan rekabeti bir adım öteye taşıyor. Diğer bankaların da bu rekabette kapılmamak için çeşitli promosyonlarla müşteri çekmeye çalışıyor. İş Bankası'nın son promosyon kampanyası ve diğer bankaların emekli müşterilerine sunduğu promosyon tutarları hakkında tüm bilgileri burada bulacaksınız.

28 Bin TL Ödeme Yapılacak

İş Bankası ile keşan Belediyesi'nin arasında yapılan anlaşma çerçevesinde belediye çalışanlarına 3 yıllık toplam 28 bin TL tutarında promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. Bu teklif, bankayı sektördeki rakiplerinden farklılaştıracak önemli bir adımdı. İş Bankası'ndan emekli maaşı alan müşterilere özel kampanyalar da oldukça cazip hale geldi.

Diğer Bankaların Promosyon Ödemeleri

28 Bin TL Ödeme Yapılacak

Garanti BBVA: Garanti BBVA, emeklilik maaş aralığınıza göre değişen özel ödemeler sunuyor. Emeklilere maaş aralığına göre 6.250 TL ile 15.000 TL arası promosyon teklifi sunuluyor.

Halkbank: Halkbank, SGK emeklilerine maaş düzeylerine göre 8 bin ila 12 bin TL arasında promosyon ödüyor.

QNB Finansbank: Banka, emekli maaşı tutarı 0 ile 9.999 TL arasında olan kişilere 6.250 TL, maaşı 20.000 TL ve üzeri olan kişilere ise 15.000 TL destek sağlıyor.

Ziraat Bankası: En çok tercih edilen kamu bankalarının başında gelen Ziraat Bankası, SGK emekli maaşı alan müşterilerine maaş aralıkları çerçevesinde 12.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

Akbank: Akbank, bankadan emekli maaşı alan müşterilerine 15.000 TL'ye varan promosyonun yanı sıra 2.500 TL'lik ek bahşiş alma fırsatı sunuyor.

Bankaların promosyonlarından yararlanmak için genellikle bankayla üç yıllık maaş sözleşmesi imzalamanız gerekir. Ayrıntılar ve koşullar bankaya göre değişir ancak çoğu banka benzer süreci izler. Özel teklifler hakkında daha fazla bilgi için lütfen her bankanın resmi web sitesini ziyaret edin veya her banka şubesiyle doğrudan iletişime geçin.