Numan Kurtulmuş’tan Vatandaşı ezdirmeyeceğiz mesajı

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılara değinen Numan Kurtulmuş ‘’Vatandaşımızı bu hayat pahalılığının altında ezdirmemek için mücadelemize de devam edeceğiz" dedi.

Numan Kurtulmuş’tan Vatandaşı ezdirmeyeceğiz mesajı

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki bir otelde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Kampı'na önemli mesajlar verdi. Son dönemlerde döviz hareketlerinden dolayı ülkedeki ekonomik durumun farkında olduklarını belirten Kurtulmuş, vatandaşın bu sıkıntılardan kurtulması için bütün kurumların çalıştığını ifade etti.

‘’Vatandaşımızı bu hayat pahalılığının altında da ezdirmemek için mücadelemize devam edeceğiz.’’

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş: ‘’Son dönemdeki özellikle döviz hareketliliğinden dolayı vatandaşımızın çektiği sıkıntıların, ortaya çıkan ekonomik zorlukların farkındayız. Şunu da söyleyeyim; muhalefetin farkında olduğundan çok daha fazla farkındayız. Vatandaşımızın bu sıkıntılarının giderilmesi için bütün kurumlarımız, bütün bakanlıklarımız titiz bir şekilde 24 saat çalışıyor ve inşallah bu süreçleri de aşacağız. Vatandaşımızı bu hayat pahalılığının altında ezdirmemek için mücadelemize de devam edeceğiz" dedi.

Yan yana gelmemek için gayret sarf ediyorlar

Numan Kurtulmuş, vatandaşların muhalefet partilerinden istekleri olduğunu belirtti. Bu isteklerin, muhalefetin iktidara gelince ne yapacağını anlatması olduğunu belirtti. Kurtulmuş: ‘’ Bir sürü parti yan yana, üst üste gelmişler. Aslında yan yana gelmemek için de özel bir gayret sarf ediyorlar. Yarın iktidarı bu millet size verdi; nasıl yöneteceksiniz Terörle mücadeleniz nasıl olacak Türkiye'deki sağlık sistemindeki işiniz ne olacak Türkiye'nin sanayisinde ve özellikle milli savunma sanayisindeki gelecek perspektifiniz nedir Bölge ülkeleri arasında Türkiye'yi getirmek istediğiniz yer nedir Millete bir anlatın. Milletten oy almak projelerini, fikriyatını millete anlatmakla olur. Dikkatle izlemeye çalışıyorum; herhangi bir konuda başta Türkiye'nin ikinci partisi olmak üzere, karşı taraftaki ittifakın partilerinden herhangi bir proje duyan varsa söylesin'' diyerek sözlerine devam etti.