Nereye Yatırım Yapmalıyım? Elon Musk, Parasını Nereye Yatırdığını Açıkladı

Dünyaca ünlü isim Elon Musk, son günlerde kripto para piyasasında adından çokça bahsettiriyor. Bir açıklama yapan tesla ve Space X'in sahibi, parasını nereye yatırdığını söyledi.

Nereye Yatırım Yapmalıyım? Elon Musk, Parasını Nereye Yatırdığını Açıkladı

Son dakika: Elon Musk'tan flaş Bitcoin yorumu.

Tesla ve Space X'in sahibi olan dünyaca ünlü isim Elon Musk bir son dakika açıklamasında bulundu. Musk , Twitter adresi üzerinden yaptğı açıklamada kripto paralar hakkında flaş bir değerlendirmede bulundu. 

Kendisinin bir yatırımcı değil mühendis olduğunu söyleyen Musk, parasını nakitte tutmaktansa Bitcoin'de tutmanın daha iyi olduğunu söyledi. 

BLOOMBERG'İN DOGECOİN HABERİNE YORUM YAPTI

Bloomberg tarafından yayımlanan, "DOGE $ için vadeli işlemler başlatan dünyanın en büyük # kripto para borsası Binance'in CEO'su Changpeng Zhao, "Elon'un Doge coin üzerinde bu kadar istekli olmasına şaşırdım," diyor . Ama bunu not ediyor @papatyataneleri  Tesla, #Bitcoin'e 1,5 milyar dolar bahis yaptı, Dogecoin değil" haberine yorum yapan Elon Musk, şunları söyledi:

"Tesla'nın eylemi doğrudan benim fikrimi yansıtmıyor. Nakitten daha az aptalca bir likidite biçimi olan biraz Bitcoin'e sahip olmak, bir S & P500 şirketi için yeterince maceracıdır.

Açıkçası, ben bir yatırımcı * değilim *, bir mühendisim. Tesla dışında halka açık bir hissem bile yok. Bununla birlikte, itibari paranın negatif reel ilgisi olduğunda, sadece bir aptal başka yere bakmaz. Bitcoin neredeyse fiat parası kadar bs'dir. Anahtar kelime "neredeyse" dir."

Haberdeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.