Ne Altın Ne de Dolar Yatırımcıya Öyle Bir Tavsiye Verdi Ki

Daha önce altın ve dolar ile ilgili tahminleriyle ön plana çıkan Yatırım Danışmanı Mert Başaran, farklı bir yatırım aracıyla şaşırttı.

Ne Altın Ne de Dolar Yatırımcıya Öyle Bir Tavsiye Verdi Ki

Piyasalarda dolar ve altında anlık dalgalanmalar vatandaşı korkuturken ne yapacağını da kara kara düşündürüyor. Yatırım için nasıl bir yol izleyebilirim diye düşünen vatandaşlara Tasarruf ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran’dan tavsiyeler geldi.

TGRT’de canlı yayında açıklamalarda bulunan Başaran, yatırım aracı olarak kentsel dönüşüme girme ihtimali olan evleri tavsiye etti.

Başaran Kentsel Dönüşümle ilgili şu tavsiyelerde bulundu:

“İstanbul’da konut ihtiyacı var. Diğer taraftan birçok ilçede kentsel dönüşüme girecek evler var. Kentsel dönüşüm risk barındırıyor ama karlı bir durum. Yatırımda insanlar bekliyor. Sabrı olan insanlar bunu tercih etmeli. Ama ne kadar geç kentsele girerse o kadar çok kar edersiniz. İstanbul’da iki tip kentsel dönüşümlük yerler var. Arsa payı çok olan ve arsa payı az olan yerler.

İstanbul’da en çok Pendik civarında ucuz ve arsa payı büyük yerler var. Büyükçekmece taraflarında da var. Yatırımcılar artık bunu görüyor. Arsa payının büyük olmasına dikkat edin. Şu 1,5 ay almak için çok önemli. İstanbul’a eylül ve ekim gibi öğrenci gelişleri olacak. Bir de Merkez Bankası’nın kararına bağlı olarak gelenler olacak. Bu yüzden bu süre zarfında yatırım yapılabilir.”

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /