Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar: 3 Ay Ertelemeli 65 Bin TL Kredi Kampanyası Başladı

Qnb Finansbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında 3 ay ertelemeli, düşük faizli ihtiyaç kredisi başvurularının başladığına yer verildi. İşte kredinin başvuru detayları ve geri ödeme hesaplaması.

Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar: 3 Ay Ertelemeli 65 Bin TL Kredi Kampanyası Başladı

Nakit paraya ihtiyacı olanlara 3 ay ertelemeli kredi kampanyası.

Qnb Finansbank tarafından bir açıklama yapıldı. Bankanın resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara uygun faizli kredi imkanının sunulduğu , kredi başvurusu yapmak isteyenlere 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi.

3 ay geri ödemesiz şekilde verilecek ihtiyaç kredisinde başvuru bilgileri bu yazıda.

"Her türlü acil nakit ihtiyacınızda QNB Finansbank yanınızda Hangi bankanın müşterisi olursanız olun ihtiyaçlarınız bizim için önemli!" ifadeleri ile yayımlanan ihtiyaç kredisi kampanya duyurusunda vatandaşların hangi bankada hesabı olursa olsun kredi verildiği, kredilerin 36 ay vadeye kadar kullandırılacağına yer verildi.

VADE SAYISINI BDDK DÜŞÜRDÜ

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından geçtiğimiz ay yapılan açıklamada, daha önce 60 aya çıkarılan ihtiyaç kredisi vade sayısının düşürüldüğü, artık bankaların ihtiyaç kredisini en fazla 36 ay vade ile vermesine izin çıktığı bildirildi. 

PPK POLİTİKA FAİZİ ARTTI

Merkez Bankası tarafından Eylül ayı sonunda yapılan PPK toplantısından faiz arttırımı kararı çıktı. Faizin artması ve yeniden 10'u geçmesi ile bankalar, kredi faizlerinde arttırıma gitti. 

FAİZ ORANI

Diğer bankalara nispeten daha az faizle kredi veren Qnb Finansbank, "İhtiyaçlar arttığında QNB Finansbank her zaman yanınızda! QNB Finansbank’ın farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığı ihtiyaç kredisi tekliflerinden size en uygun olanı seçerek rahat bir nefes alın!" ifadelerini kullandı.

3 AY ERTELEMELİ

Kredi çekecek vatandaşlar, istemeleri durumunda bu krediyi 3 ay geri ödemesiz olarak çekebilmektedirler. "İhtiyaçlarınızı şimdi karşılayın, ödemeye 3 ay sonra başlayın." ifadeleri ile duyurulan 3 Ay Ödemesiz İhtiyaç Kredisinin hesaplaması ise şu şekilde:

KREDİ GERİ ÖDEME HESAPLAMA

Kredi çekecek vatandaşlar için geri ödeme detayları şu şekilde:

10 bin TL ihtiyaç kredisi:

12 ay vade için her ay 1.369,04 TL toplam geri ödeme ise 16.428,49 TL

24 ay vade için her ay 742,61 TL toplam geri ödeme ise 17.822,75 TL

36 ay vade için her ay 535,81 TL toplam geri ödeme ise 19.288,96 TL.

20 bin TL ihtiyaç kredisi: 

12 ay vade için her ay 1.825,39 TL toplam geri ödeme ise 21.904,64 TL

24 ay vade için her ay 990,15 TL toplam geri ödeme ise 23.763,64 TL

36 ay vade için her ay 714,41 TLL toplam geri ödeme ise 25.718,78 TL

BAŞVURU

İhtiyaç kredisi başvurusu internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyenlerin https://www.qnbfinansbank.com/bireysel-ihtiyac-kredisi adresi üzerinden kredi başvurusunu yapması gerekmektedir.

Öte yandan banka şubelerine de müracaat ederek kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.