Mutfak tüpüne 120 TL'lik bayram indirimi! O tarihe kadar ucuza kapış kapış satılacak

İpragaz tüp fiyatlarında devrim yaratıyor İpragaz'ın büyük mutfak tüplerinde yaptığı indirimlerle insanların cüzdanlarındaki yükü bir anlamda hafiflettiği söyleniyor. İşte, önemli gelişmenin detayları..

Mutfak tüpüne 120 TL'lik bayram indirimi! O tarihe kadar ucuza kapış kapış satılacak

Artan dolar kurunun nüfusu olumsuz etkilediği bir dönemde tüp fiyatları da arttı. Ancak İpragaz'dan gelen güzel haber yön değiştirdi.

Daha önce 700 lirayı aşan tüp fiyatlarıyla boğuşan tüketiciler, İpragaz'ın yayınladığı düzenlemeyle rahat bir nefes aldı. İpragaz tüp fiyatlarında büyük indirim yaparak tüketicinin cüzdanını etkiledi. Yeni belirlenen fiyat, tüketicilere daha kullanışlı ve daha ucuz mutfak tüpüne sahip olma fırsatı sunuyor.

Tüp fiyatı indirim kampanyası

Mutfak tüpüne 120 TL'lik bayram indirimi

İpragaz tüp fiyatlarında tüketicilere büyük fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında müşteriler için özel indirim kodları dağıtılacaktır. Ancak bu özel kampanyanın şartlara tabi olduğunu lütfen unutmayın. Kampanyanın detayları aşağıdaki gibidir;

İPApp mobil uygulamasından 30 Nisan 2024'e kadar geçerlidir. Yalnızca 12 kg'lık ev tipi tüp iparişleri için geçerlidir. Bu teklif sınırlı sayıdaki promosyon koduyla sınırlıdır ve yalnızca bir kez kullanılabilir. 12 kg'lık tüp normalde 710 TL iken IPApp üzerinden sipariş verildiğinde 590 TL'ye indirimli olarak satılıyor.

İpragaz tüplerinin fiyatını belirleme yetkisine sahiptir. Fiyatlar değişebilir. İndirimden yararlanmak için IPApp uygulamasından sipariş vermeniz gerekmektedir.