Motorine Ciddi Zam Geldi İşte O Rakamlar

Akaryakıt fiyatlarına gece yarısı yine büyük zamlar geldi. İstasyonlardaki tabelayı gören vatandaşlar fiyatları görünce adeta şaşırdı. Peki zam ne kadar geldi, hangi kalemde zam yapıldı.

Motorine Ciddi Zam Geldi İşte O Rakamlar

Brent petrol fiyatlarının artmasıyla beraber ülkemizdeki döviz kurunun yükselmesi akaryakıt fiyatlarına yeni zamların yapılmasına neden oldu. Yılbaşından beri defalarca yapılan zamlara gece yarısı bir yenisi eklendi ve motorine gece yarısı çılgın miktarda zam geldi.

Motorin 28 Lirayı Geçti

Gece yarısı itibariyle motorine 1 lira 95 kuruş zam yapıldı. Gelen bu zamla beraber motorinin litre fiyatı İstanbul’da 27 lira 98 kuruş olurken Ankara ve İzmir’de litre fiyatı 28 lira 01 kuruş oldu.

Bugün Zam Var Mı?

Bugün zamlarla ilgili henüz bir açıklama gelmemiş olsa da döviz kurundaki bugünkü sert yükseliş, akaryakıt fiyatlarının bugünde zamlanması ihtimalini yükseltti. Akaryakıt zammı olacağı zaman haberimizden anlık olarak öğrenebileceksiniz.

Güncel haberlerden ve personel alımlarından anlık olarak haberdar olmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantılar üzerinden uygulamamızı indirebilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /