Milyonları Bekliyordu: EYT ve Fatura Desteği Geliyor

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), kur korumalı mevduat ile KYK haberleri... Seçimlerden önce son yasama yılı olacak 27. dönem 6. yasama yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemi çok yoğun bir şekilde geçecek. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde KYK’dan fatura desteğine, kur korumalı hesaplardan EYT’ye kadar pek çok konu ele alınacak. Kur korumalı mevduat uygulaması 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.

Milyonları Bekliyordu: EYT ve Fatura Desteği Geliyor

Seçimlerden önce son yasama yılı olacak 27. dönem 6. yasama yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemi çok yoğun bir şekilde geçecek. TBMM'deki tören, Atatürk anıtına Çelenk konulması ile başlayacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, genel kurulu birleşime açacak ve daha sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kuruluna hitap edecek.

TBMM'de gerçekleştirilecek görüşmelerde pek çok madde ele alınacak. Milyonlarca vatandaşı oldukça yakından ilgilendiren gelişmelerin Türkiye Büyük Millet meclisinden beklendiği bu hafta EYT, kur koruma, fatura destekleri için tarihler ile miktarlar belli olacak.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılı açılış konuşmasını gerçekleştirecek. TBMM'nin açılışı dolayısıyla genel kurulum sonrasında saat 19.00'da resepsiyon düzenlenecek.