Milli Emlak zararına arsa satışına başladı! Asgari ücretten ucuza hemen tapu teslim

Milli Emlak kazançlı bir tapu alma olasılığını açıkladı. Detaylar burada..

Milli Emlak zararına arsa satışına başladı! Asgari ücretten ucuza hemen tapu teslim

Her geçen gün artan enflasyon ile birlikte insanların tapu sahibi olma yönündeki hayallerini olumsuz olarak etkiliyor. Ancak Milli Emlak'ın sattığı mülkler piyasa koşullarının çok altında fiyatlarla satışa sunulduğundan kamuoyu adına önemli bir fırsat teşkil ediyor. Milli Emlak ilanları düşük fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Kaçırmamanız gereken bir fırsat!

Satışa çıkarılan Kastamonu arsa parselinin fiyatı ise 10 bin TL olarak listelendi. Bu düşük maliyetli arsa seçeneği Kastamonulular için bir umut ışığı olarak görülüyor. Üstelik bu arsayla ilgilenenler sadece 3.000 TL karşılığında tapu sahibi olma imkanına da sahip.

Arsa ihalesi 25 Nisan'da saat 14.45'i gösterdiğinde Kastamonu'da Milli Emlak sponsorluğunda gerçekleştirilecek. İhale kapsamında arsa sahibi vatandaşlar, beş yıl süreyle emlak vergisi ve yeni mülklere ilişkin katma değer vergisinden muaf tutulacak.

Milli Emlak zararına arsa satışına başladı

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait internet sitesi milliemlak.gov.tr ​​adresinden ya da internet sitesinin detaylı duyuru bölümünden ulaşılabilir. İhale detayları aşağıdadır;

- Tahmini teklif fiyatı: 10.000,00 TL

 Teminat ücreti: 3.000,00 TL

- Uygun alan: 100,36 metrekare

- Teklif tarihi: 25 Nisan 2024

- İhale saati: 14.45

- İhale yeri: Kastamonu