Merkez Bankası yüksek maaşla yeni personeller alacak! Bu meslekleri yapanlara müjde

Merkez Bankası, KPSS gerekliliği aranmaksızın 169 yeni personel alımı için başvuru sürecini açtı. Adayların başvuru koşulları ve tarihleri ile ilgili detaylar ilgili haberimizde yer alıyor.

Merkez Bankası yüksek maaşla yeni personeller alacak! Bu meslekleri yapanlara müjde

Merkez Bankası, İŞKUR platformu aracılığıyla yayınladığı duyuru ile İzmir’deki Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisleri’nde istihdam edilmek üzere KPSS şartı aranmadan toplam 169 personel alacağını bildirdi. Periyodik olarak gerçekleştirilen bu alımlar, ilanın devamında belirtilen özelliklere uygun adaylar arasından seçim yapılacak şekilde düzenlenecek ve seçilen adaylar geçici bir süre için görev alacaklar.

Merkez Bankası’nın açık pozisyonları için işe alım süreci resmen başlamış bulunuyor. İŞKUR’da 30 Mart 2024 tarihinde duyurulan ilan, İşin Olsa ekibinin haberleri aracılığıyla ilk kez kamuoyuna açıklandı. İlgilenen adayların, ilan edilen pozisyonlar için belirlenen kriterleri karşılamaları ve belirtilen başvuru bilgilerine uygun hareket etmeleri beklenmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 16 Nisan 2024’e kadar

Merkez Bankası’nın işçi alım süreci için ilan edilen pozisyonlara başvurular, 3 Nisan’dan itibaren 16 Nisan’a kadar kabul edilecektir. İlgili adaylar, belirtilen tarih aralığında “Çukuraltı Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, No:297, Menderes, İzmir” adresine şahsen müracaat edebilir ya da [email protected] e-posta adresine CV’lerini iletebilirler.

CV değerlendirmesi olumlu sonuçlanan adaylarla iletişime geçilecektir.

MERKEZ BANKASI İŞ İLANINDA AÇIK KADROLAR NELER?

Merkez Bankası bünyesinde çeşitli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere toplamda 17 farklı alanda personel alımı gerçekleştirilecektir. Açık pozisyonlar ve kontenjanlar aşağıdaki gibidir:

Aşçı Birim Şefi için 3 kişi,

Garson pozisyonu için 58 kişi,

Şoför kadrosu için 2 kişi,

Teknisyen mevkii için 2 kişi,

Garson Birim Sorumlusu olarak 6 kişi,

Kat Hizmetleri Görevlisi için 14 kişi,

Gıda Destek Personeli alımı için 23 kişi,

Şef Garson olarak 1 kişi,

Kat Hizmetleri Şefi mevkii için 1 kişi,

Resepsiyonist kadrosu için 8 kişi,

Resepsiyon Şefi olarak 2 kişi,

Aşçı Yardımcısı pozisyonu için 16 kişi,

Aşçı kadrosu için 13 kişi,

Çamaşırhane Görevlisi olarak 6 kişi,

Diyetisyen mevkii için 1 kişi,

Cankurtaran pozisyonu için 4 kişi,

Çevre Temizlik Görevlisi olarak 9 kişi alınacaktır.

BAŞVURUDA ARANAN NİTELİKLER NELERDİR?

Merkez Bankası’nın gerçekleştireceği personel alımında adayların sahip olması gereken bazı özel koşullar bulunmaktadır. Adayların, alınacakları pozisyonla ilgili önceki deneyimlere veya ilgili sertifikalara sahip olmaları tercih sebebidir. Ayrıca, İzmir’in Menderes, Selçuk, Gaziemir, Seferihisar ilçelerinden birinde yaşamak da aranan kriterler arasındadır.

Her bir meslek dalı için belirlenen özel şartlar mevcuttur ve bu şartlar ilgili görsellerde detaylı olarak verilmiştir.

KPSS puanı gerekmiyor! Merkez Bankası tarafından yapılacak işçi alımında KPSS puanı şartı bulunmamaktadır. Bununla birlikte, KPSS’siz alım yapılacaksa da, adayların belirtilen özel nitelikleri karşılamaları zorunludur.

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı