Mastercard'dan NFT Sahiplerine Özel Duyuru

NFT dünyasının son derece hızlı bir şekilde gelişmesi ile birlikte şirketlerde farkını ortaya koymaya devam ediyor. Adidas ve Nike arasında yaşanan NFT yarışına artık bankacılık sistemi içerisinde yer alan özel şirketlerde yer almaya başladı. Şirketler tarafından açıklanan birçok durum ile birlikte NFT gelecekte çok iyi yerlerde olmaya aday olarak gösteriliyor.

Mastercard'dan NFT Sahiplerine Özel Duyuru

Bu kapsamda Mastercard tarafından yapılan bir özel açıklama ile birlikte şirketler heyecanlandırmaya devam ediyor. Mastercard tarafından açıklamada ise; kullanıcılarının NFT sahibi olma durumuna bağlı olarak kartlarının bu NFT ile kaplayabilecekleri belirtildi.

NFT Kaplı Kartlar
Mastercard açıklamasında tam olarak; kullanıcılar arasında NFT sahibi olanlar için, NFT avatarı üzerinden kartların kaplanabileceği yeni bir ürün tasarladıklarını belirttiler.

Kripto dünyasında son derece fazla bir şekilde ilgi duyan Mastercard bu NFT duyurusu ile birlikte bu ilgiyi artırmaya devam ediyor. Adımların yavaş yavaş atıldığı bu sektör kapsamında ellerinden gelen her şeyi yapmak istediklerini belirten Mastercard yöneticileri, NFT alanına daha fazla önem vereceklerini belirttiler.

Mastercard Binance İlişkisi
NFT dünyasında farklı bir bakış açısı getirmek isteyen Mastercard son olarak Binance ile anlaşma sağlamıştı. NFT avatarına sahip olan bir kullanıcının tasarımı noktasında ise Hi ile iş birliği yapıldığı belirtildi.

Mastercard NFT kapsamında son olarak açıklamalarda bulunsa da bu sektör açısından yeni bir oyuncu değil. Blockchain kapsamında da teknolojik gelişmeleri yakından takip eden şirket her zaman gelişimlere açık olduğunu da belirtiyor. Bununla birlikte birçok gelişimi de takip ettikleri de gelen hareketlenmelerden belli ediliyor.

NFT avatarlı kartlar üzerinden stablecoinler ile birlikte alışverişler yapılabileceği de belirtiyor. Ayrıca kullanıcıların sahip oldukları coinler üzerinden de diledikleri şekilde işlemler yürütülmesi için işlemlere koyulduğu belirtiyor. Artık coinlerin hayatımızın bir parçası olması noktasında da Mastercard önemli bir adım atmış oluyor. Ödeme noktalarında mastercard kabul edilirse her türlü işlemleri artık coinler üzerinden yapabileceğiz.

Coinlerin ödeme noktalarında kullanılması ile başlayacak bir durum, kripto para piyasasını olumlu olarak etkileyeceği belirtiliyor. Piyasanın son durumlara göre kısa süreler de artış gösterebileceği söyleniyor.