Mart Ayı Maaş E-bordroları Yayımlandı

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan memurların mart ayı e-bordroları belli oldu. Kamu çalışanları e-devlet üzerinden 15 Mart tarihinde hesaplarına yatacak olan maaş tutarlarını görebilecekler.

Mart Ayı Maaş E-bordroları Yayımlandı

Mart Ayı E-bordrolar Belli Oldu 

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan memur ve işçilerin 15 Mart tarihinde hesaplarına yatacak maaşların daki ödeme kalemlerini ayrıntılı bir şekilde yer aldığı mart ayı e-bordları belli oldu. Kamu çalışanları kendi kimlik numaraları ve şifreleriyle e-devlet üzerinden giriş yapıp, e-bordro modülü üzerinden mart ayı e-bordlarına ulaşabilecekler. 

E-bordro görüntülemek için TIKLAYIN

E-bordro Nedir ?

E-bordro, maaş dökümünü internet üzerinden gösteren elektronik ortam uygulamasıdır. E-bordro hizmetinden devlet memurları yararlanabilmektedir. E-bordro hizmeti ile maaşınızda meydana gelen tüm değişimleri görebilmek mümkündür. Bordro, devlet çalışanlarının yani memurların; maaş girdi ve çıktılarının, maaşı üzerinde herhangi bir kesintinin olup olmadığını görüp, maaş hareketlerini takip edebilmesi için oluşturulmuş olan bir belgedir. Daha önceki yıllarda bordro belgesini alabilmek için devlet dairesi kuruluşlarında uzun bir süre işlem sırası beklememiz gerekmekteydi. Yazımızın devamında bu işlemi internet üzerinden nasıl yapabileceğinizi anlatmış bulunmaktayız. Bildiğiniz üzere internet üzerinden devlet dairesi işlemleri yapabiliyoruz. Bu işlemlere bordro alma işlemi yani e-Bordro işlemi de dahildir.