Market alışverişinin 800 TL'si bedavaya gelecek! Bu kampanyayı kaçıran dizlerini döver

Bankacılık sektörünün öncülerinden Vakıfbank, müşterilerine yönelik cazip kampanyalarına bir yenisini ekliyor. Mart ayının ortalarında duyurulan bu özel fırsat, alışveriş tutkunlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Market alışverişinin 800 TL'si bedavaya gelecek! Bu kampanyayı kaçıran dizlerini döver

Vakıfbank, müşterilerine yönelik çekici bir fırsat sunmak için harekete geçti. Mart ayının ortalarında duyurulan bu özel kampanya, alışveriş tutkunlarını sevindirecek nitelikte. Vakıfbank, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mart ayında da ses getiren açıklamalar yapmaya devam ediyor. 5 Mart tarihinde başlayan ve 14 Nisan'a kadar devam edecek olan market alışverişi kampanyasıyla müşterilere cazip indirimler ve ödüller sunulacak.

Bu özel fırsattan kimlerin yararlanabileceği ve 800 Türk Lirası değerindeki Worldpuan'ı elde etmek için yapılması gerekenler merak konusu oldu. Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden detaylı bilgilendirme yaparak, merak edilen soruları yanıtlıyor.

 

VAKIFBANK'TAN MÜŞTERİLERE 800 TL WORLDPUAN FIRSATI!

Vakıfbank, müşterilerine yönelik çekici bir fırsat sunmak için harekete geçti. Mart ayının ortalarında duyurulan bu özel kampanya, alışveriş tutkunlarını sevindirecek nitelikte. Vakıfbank, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mart ayında da ses getiren açıklama

Vakıfbank, 5 Mart ile 14 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak özel bir kampanya ile müşterilerine 800 Türk Lirası değerinde Worldpuan hediye ediyor. Kampanya kapsamında, Vakıfbank Worldcard ile gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinden tek seferde yapılan ilk 750 Türk Lirasıve üzeri alışverişlerde 50 Türk Lirası, sonraki her 750 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde ise yine 50 Türk Lirası olmak üzere toplamda 800 Türk Lirası Worldpuan kazanma fırsatı sunuluyor.

Vakıfbank'ın açıklamasına göre, bu avantajdan faydalanabilmek için alışverişlerin World POS’larından yapılması gerekiyor. Kampanyaya katılmak isteyenler ise Vakıfbank’a kayıtlı cep telefon numaralarından "GIDA" yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son altı hanesini 5724'e SMS gönderebilirler ya da Vakıfbank Mobil uygulamasında yer alan Cepte Kazan bölümünden kampanyaya katılım sağlayabilirler.

Vakıfbank, Mart 2024 boyunca devam edecek bu kampanya ile müşterilerine cazip fırsatlar sunarken, farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişlerde indirimler ve Worldpuanlar da dikkat çekiyor. Detaylı bilgilere ve kampanya şartlarına Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasından erişilebilir.