KYK Borçları İçin Son Dakika Haberi: Detaylar Belli Oldu

Kyk kredi borçları ile ilgili son dakika haberi. İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu' nun, KYK borçlarının silinmesi için verdiği kanun teklifinin tam metni kamubülteni.com'da.. İşte kyk borçlarının silinmesi için verilen kanun teklifinin tam metni.

KYK Borçları İçin Son Dakika Haberi: Detaylar Belli Oldu

Kyk borçları ile ilgili kanun teklifinin detayları ortaya çıktı.. 

İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz Eylül ayında, öğrenci iken milyonlarca kişinin kullandığı KYK kredi borçlarının silinmesi için TBMM Başkanlığına bir kanun teklifi verdi. 

Borcu olan 5 milyon civarında kişinin, KYK borçlarının silinmesi için verilen kanun teklifi, 1 Ekim 2019 tarihi itibarıyla Plan ve Bütçe Komisyonuna geldi. 

Ağıralioğlu tarafından hazırlanan ve meclise sunulan  kanun teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna  "Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurt Hizmetleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi" başlığı ile sunuldu. Söz konusu kanun teklifinin özeti şu şekilde;

"Teklif ile, öğrenim kredisi veya katkı kredisi almış ve borçları muaccel olan kişilerin borçlarının silinmesi amaçlanmaktadır."

KANUN TEKLİFİ METNİ KAMUBÜLTENİ.COM'DA

İşte Plan ve Bütçe Komisyonuna sunulan kanun teklifinin tam metni.. 

​​​​​

Kadın-erkek memur adayları bu sayfada >>   TIKLA KATIL

KYK KREDİ BORÇLARI HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK , MEMUR ALIMLARINDAN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN