Kurban Fiyatları Belli Oldu: Büyükbaş ve Küçükbaş Kurban Hisse Fiyatları 2023! Fiyatlar Uçtu!

Kurban Bayramına 55 gün kaldı. Bazı vatandaşlar şimdiden kurbanlarını almaya başladı. Özellikle köylerden kurbanlık ayırtanların sayısı bir hayli fazla. Peki 2023 kurban fiyatları ne durumda? Hisseleri kaç TL'den satılıyor?

Kurban Fiyatları Belli Oldu: Büyükbaş ve Küçükbaş Kurban Hisse Fiyatları 2023! Fiyatlar Uçtu!

Kurban bayramına 55 gün kala kamubulteni olarak kurban fiyatlarıyla ilgili detaylara ulaştık. Kurban Fiyatları Belli Oldu: Büyükbaş ve Küçükbaş Kurban Hisse Fiyatları 2023! Fiyatlar Uçtu!

Sizler için küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları araştırdık. En güncel Türkiye ve kamu haberlerinin detayları da kamubulteni. adresinde yer alıyor.

Bu yıl 2023 itibariyle kurban bayramı 29 Haziran'da başlayarak 2 Temmuz Pazar günü itibariyle sona erecek. Müslüman aleminin merakla beklediği Kurban Bayramı bu yıl yaz sıcaklıklarında gerçekleşecek iken vatandaşlar da küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatlarını araştırıyor. Bu süreçte bayrama 55 gün kala da kurbanlık fiyatları ülke gündemine düştü.

KÜÇÜKBAŞ VE BÜYÜKBAŞ FİYATLARI 2023 NE KADAR OLACAK?

Küçükbaş Kurbanlık fiyatları ülke genelinde geçtiğimiz yıl 2500 TL ile 4000 TL civarında satılırken 2023 Kurban Bayramı için öngörülen rakamlar ise 5000 TL ile 10000 TL.

Türkiye'de her yıl kurbanlık fiyatları merakla beklenirken bu süreçte de vatandaşlar önden hazırlık ve para ayırma işlemlerini gerçekleştiriyor. İşte büyükbaş fiyatları..

Türkiye'de 2023 yılı itibariyle büyükbaş kurban fiyatları yıl başında hisse fiyatları 8 bin 500 TL ila 13 bin TL arasında başlarken piyasalar tekrar Temmuz ayında değerlendirmek gerekirse bu rakamların en düşük 10 bin liradan başlaması bekleniyor.

Kurban keserek dini ibadetini yerine getirmek isteyen kişilere de ek olarak alternatif olan kurbanlık hisse ise 2023 senesinde ortalama 2500 TL civarında olması beklenmektedir.

2 3 4 5 6 7 KURBAN HİSSE FİYATLARI!

Türkiye'de ortalama bu yıl kg başı hisse fiyatları da netleşmeye başlıyor. Buna göre ise geçen yıl ortalamaları alınan kurbanlık fiyatlamaları 5 bin TL'den başlarken 8 bin 250 TL'ye kadar ilerliyordu.

Bu yıl ise bu rakamların en az iyi ortamlar oluşması durumunda 8 bin TL'den başlayarak artması da bekleniyor.