Kurban Bayramı Öncesi Bankaların Büyük Destekleri: Kredi Faizleri Düşüyor! İhtiyaç ve Taşıt Kredilerinde Yeni Oranlar

Kurban Bayramı öncesinde bankalar özel bayram kredilerini duyurmaya başladı. Özellikle ihtiyaç ve taşıt kredilerinde yeni oranlar merak konusu. Kamu ve özel bankalar harekete geçti!

Kurban Bayramı Öncesi Bankaların Büyük Destekleri: Kredi Faizleri Düşüyor! İhtiyaç ve Taşıt Kredilerinde Yeni Oranlar

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına hem sosyal destekler hem de bankaların avantajlı kredileriyle çözümler üretilmeye devam ediyor. Bu çerçevede bayram öncesi kamu ve özel bankalar tarafından yeni kredi faiz oranları duyuruldu.

Banka kredisi kullanarak nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar için bankaların Haziran ayında birçok kredide faiz oranlarını güncellediği gözlemleniyor. Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank'ın yanı sıra Akbank, QNB Finansbank ve Garanti BBVA gibi önde gelen kamu ve özel bankalar tarafından yeni oranlar duyuruldu.

KAMU BANKALARI GÜNCEL FAİZ ORANLARI

Türkiye'nin önde gelen kamu bankaları Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank, bayram öncesinde avantajlı kredi oranlarıyla vatandaşların finansman ihtiyaçlarını karşılamaya hazırlanıyor. Zaten düşük faizli krediler konusunda öne çıkan bu devlet bankalarının bayram öncesi sunduğu avantajlı oranlar dikkat çekiyor.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kapsamında yüzde 1,79 faiz oranıyla 50.000 TL'ye kadar kredi vermeyi planlıyor. Ziraat Bankası'ndan bayram öncesi kredi kullanacak olanlar, 2.000 TL taksitle kredilerini geri ödeyebilecekler. Diğer iki kamu bankası da benzer oranlarla kredi sunmaktadır.

GÜNCEL BANKA FAİZ ORANLARI

Özel bankalarda da bayram öncesinde kredi faiz oranları yeniden gözden geçirildi. Özellikle ihtiyaç kredilerinde son dönemde faizsiz kredi seçeneklerinin de öne çıkmasıyla birlikte ödeme koşulları ve en uygun kredi veren bankalar araştırılmaya başlandı.

ING Bank, 12 ay vade ile 50.000 TL kredi için yüzde 1,69'dan başlayan faiz oranları sunmaktadır. QNB Finansbank'ın dijital bankacılık uygulaması Enpara, 20.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık yüzde 2,38 faiz oranları uygulamaktadır.