Kurban Bayramı Kredi Kampanyası Başladı: Düşük Faiz 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi Hesaplaması

Qnb Finansbank tarafından yayımlanan duyuruda , Kurban Bayramı kredi kampanyasının başladığına yer verilirken; düşük faizle ve yüksek vade seçeneği ile kredi imkanının vatandaşlara sunulduğuna yer verildi.

Kurban Bayramı Kredi Kampanyası Başladı: Düşük Faiz 3 Ay Geri Ödemesiz Kredi Hesaplaması

QNB'den bayram kredisi açıklaması.

Qnb Finansbank tarafından yayımlanan duyuruda 2020 yılı Kurban Bayramı kredi kampanyasının başlatıldığına yer verildi. 3 ay ertelemeli şekilde verilen ihtiyaç kredisi için faiz oranı 0.84 olarak açıklandı. Kurban Bayramı 'na maddi olarak rahat girmek isteyen vatandaşlara sunulan kredi kampanyasında başvurular alınmaya başladı.

3 AY ÖDEME YOK

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada Kurban Bayramı kredi kampanyasının 3 ay geri ödemesiz şekilde verildiğine yer verildi. Dileyen vatandaşlar, kredilerini çektikten 3 ay sonra geri ödemelerine başlayabilecek. 

"İhtiyaçlar arttığında QNB Finansbank her zaman yanınızda! QNB Finansbank’ın farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığı ihtiyaç kredisi tekliflerinden size en uygun olanı seçerek rahat bir nefes alın!" ifadeleri ile duyurulan kredi kampanyasında 60 aya kadar vade seçeneğinin sunulduğuna yer verildi. 

KREDİ PAKETİNİN DETAYLARI

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada kredi paketinin ayrıntılarına şu şekilde yer verildi:

Kolay Ödemeli Kredi: İhtiyaç anında taksitleriniz düşük tutarla başlasın.
Tanışma Kredisi: Hangi banka müşterisi olursanız olun QNB Finansbank’tan son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmadıysanız ve mevcutta açık ihtiyaç krediniz ya da hazır krediniz bulunmuyorsa tanışmamıza özel oranlardan yararlanabilirsiniz.
Doğum Günü Kredisi: Doğum gününüzün denk geldiği ay süresince yararlanabileceğiniz özel faiz oranı teklifimizi kaçırmayın.
Borç Transferi Kredisi: Diğer tüm banka borçlarınızı QNB Finansbank’ta tek çatı altında toplayarak ödemelerinizi düzenleyin.
Kamu&Finansmaaş Kredisi: Maaşını Finansbank’tan alan müşterilerimiz ve kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi faiz oranı avantajımızdan faydalanın.
3 Ay Ödemesiz İhtiyaç Kredisi: İhtiyaçlarınızı şimdi karşılayın, ödemeye 3 ay sonra başlayın.

KREDİ HESAPLAMA

Kredi paketinden faydalanacak vatandaşların geri ödeme detayları şu şekilde:

10 bin TL 'de 60 ay vade için her ay geri ödeme 222 TL. Toplam geri ödeme ise 13 bin 375 TL. 

10 bin TL 'de 36 ay vade için her ay geri ödeme 332 TL. Toplam geri ödeme 11.973,67 TL.

10 bin TL 'de 12 ay vade için ger ay 888 TL ödeme yapılacak ve toplam 10.667,24 TL ödenecek.

BAŞVURU

Qnb Finansbank kredi başvuru şekli hakkında şu ifadelere yer verildi: "QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı  Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA