Kritik Toplantı Sona Erdi Bakan Nebati’den Önemli Açıklamalar

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sektör temsilcileriyle bir araya geldiği toplantı sona erdi. Bakan ‘’Mutabık kaldık’’ mesajı verdi.

Kritik Toplantı Sona Erdi Bakan Nebati’den Önemli Açıklamalar

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında İstanbul'da sektör temsilcileriyle yapılan toplantıda bir araya geldi. Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenen toplantıya gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri katıldı.

Enflasyonla mücadele konusunda alınacak tedbirlerde mutabık kalındığını ifade eden Bakan Nebati, yapıcı ve verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Toplantı sonrası Twitter üzerinden paylaşım yapan Bakan Nebati,

"Politikalarımızın merkezine aldığımız, en temel önceliğimiz olan enflasyonla mücadele kapsamında gıda sektöründe faaliyet gösteren yem, kırmızı et, beyaz et ve yumurta üreticisi firmaların temsilcileri ile bir araya gelerek yapıcı ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladığımız KDV indirimlerine ek olarak firmalarımızın da fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık. Fiyatlardaki dalgalanmaların önüne geçmek ve istikrara kavuşmasını sağlamak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /