Kripto Paralarda Hafta Sonu Hareketliliği: 1 Holo Fiyatı Fırladı İşte Grafik

Kripto paralarda hafta sonu hareketliliği başladı. Borsaların kapalı olduğu hafta sonunda kripto paralar yükselişe geçti. En çok yükseliş ise yüzde 30 ile Holo 'da yaşandı.

Kripto Paralarda Hafta Sonu Hareketliliği: 1 Holo Fiyatı Fırladı İşte Grafik

Holo fiyatı fırladı.

Son dönemlerde oldukça popüler olan kripto paralarda ezber bozan yükselişler yaşanmaya devam ediyor. Kripto paralardan en çok konuşulanları ise en başta Bitcoin , daha sonra Ethereum, Xrp, Tether, Binance Coin ve Holo oldu.

Son 24 saate baktığmızda holo fiyatında ciddi bir yükseliş olduğu görüldü. Bu da yatırımcıların holo almaya yönlenmesine neden oldu. 

1 BTC FİYATI NE KADAR?

Kripto para borsasından alınan son dakika bilgilerine göre Bitcoin fiyatı bugün yüzde 2.44 seviyesinde değişti. Artan Bitcoin fiyatı şu sıralar 54 bin 858 dolar seviyesinden işlem görüyor. 1 Bitcoin 446 bin TL'den işlem görüyor. 

1 ETHEREUM FİYATI NE KADAR?

Bir diğer popüler kripto para birimi Ethereum'da da bugün yüzde 3.79'luk bir yükseliş görüldü. 1 Ethereum fiyatı bin 688 dolar seviyesinde.

1 XRP NE KADAR?

1 Ripple fiyatı 0.54 dolar seviyesine yükseldi.

1 HOLO NE KADAR?

Holo fiyatında bugün yüzde 30'luk artış görüldü. Son rakama baktığımızda 1 Holo fiyatı 0,010406 dolar seviyesinden işlem görüyor. İşte grafiği:

Grafik İnvesting'den alındı.