Kripto parada paraya para dedirtecek 3 coin! Uzman isim altın değerinde tüyoyu verdi

Son yıllarda dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye ’dede popüler bir yatırım aracı olan kripto para birçok insana kazandırırken aynı zamanda kayıplar yaşamalarına sebep oluyor. Önümüzdeki günlerde kripto para piyasası nasıl olacak yatırımcılar merak ediyor. İşte haberin detayları…

Kripto parada paraya para dedirtecek 3 coin! Uzman isim altın değerinde tüyoyu verdi

Eylül aynı giriş yaptığımız şu günlerde yatırımcılar kripto paranın nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorlar. Kripto para birimleri bir yükseliş bir düşüş eğilimi gösteriyor. Nisan ayında Bitcoin için son durumlar nasıl olacak. İşte uzman isimlerden değerlendirmeler geldi. Detaylar haberimizde…

kargo

ANALİST: BU 3 KRİPTO PARA NİSAN’IN KAZANDIRANLARI OLACAK!

Bitcoin Mart ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Kripto analisti Andreja Stojanovic'e göre Nisan ayı muhtemelen 2024'te kripto para birimleri açısından kaydedilen en büyük ay olacak. Analistler, yarılanmanın büyük hamlelere yol açacağını öngörüyor. Bu bağlamda analist, nisan ayında 3 kripto para birimini paylaşıyor.

İLK SIRADA LİDER KRİPTO PARA BİTCOİN (BTC) VAR

Kriptokoin.com'dan takip ettiğiniz üzere Bitcoin 2024 yılında keskin bir yükseliş gördü. Bununla birlikte, madencilik ödüllerini azaltacak ve sınırlı arzın geri kalanının çıkarılmasını daha da zorlaştıracak yarılanma olayı nedeniyle kripto para birimi muhtemelen Nisan ayının ana yıldızı olacak. Yüksek fiyatına rağmen tarih, BTC'nin önümüzdeki aylarda önemli ölçüde artacağını gösteriyor. Çünkü önceki halvinglerden sonra değeri, atlama noktasına bakılmaksızın on ila yüz kat arttı.

Fiyat artışı öncekinden daha küçük olsa da Bitcoin, yakın zamanda 70.000 doları aştıktan sonra yaklaşık 67.000 dolar civarında istikrar kazandı. Önde gelen yatırımcı ve en çok satan kişisel finans kitabı Zengin Baba Yoksul Baba'nın yazarı Robert Kiyosaki, 2024 için fiyat hedeflerinin genel olarak yükselişte olduğunu ve bazılarının 300.000 dolara ulaştığını söyledi. BTC son 7 günde %3,84, son 24 saatte ise %5,75 artış gösterdi. Bitcoin, son 30 günde yaklaşık %35 artış göstererek haberin yazıldığı sırada 69.600 dolara ulaştı.

İKİNCİ SIRADA CARDANO (ADA) GELİYOR

Cardano (ADA), Ekim ayındaki 0,24 Dolar'dan 25 Mart Pazartesi günü 0,66 Dolara yükseldiği 2023'ün sonundan bu yana önemli fiyat artışları yaşadı ve bu eğilim, büyük fiyat artışlarının ardından düzeltmelere yol açarak sonunda yeni düzeltmelere yol açtı. daha da büyük mitingler. .. yaratmaya başlayın.

Cardano 52 haftada %80 artış gösterdi. Ek olarak, 2024'te zaten %6,43 artış gösterdi. Bu gidişatı sürdürürse, muhtemelen yakında 2,80 dolarlık ATH'yi aşacak. Pek çok gelişme böyle bir yaklaşımın ufukta olduğunu gösteriyor. Cardano'nun Plutus v1 ve v2'sindeki akıllı sözleşmelerin sayısı giderek artıyor. Ek olarak, 2024'ün ilk çeyreğinde 2023'ün tamamına kıyasla dört kat daha fazla sözleşme eklendi. Ayrıca Cardano, 1 Ocak'tan bu yana günde ortalama 2.000 yeni cüzdan ekledi.

SON SIRADA POPÜLER MEME COİN’İ DOGECOİN (DOGE) VAR

Söz konusu meme coin’lerı olduğunda hiçbir şeyin garantisi yoktur. Ancak birçok memecoinin Nisan ayında önemli bir toparlanma görmesi kuvvetle muhtemel. Gerçekten de, kripto para piyasasının şu anki aşamasında, Dogwifhat ve Slerf (SLERF) gibi yeni tokenler sayesinde tüccarlar nispeten hızlı bir şekilde milyonlar kazandı. Orijinal meme koini olan Dogecoin (DOGE), 2024 yılına kadar güçlü bir rakip olmayı sürdürüyor. Tarih tekerrür etmese bile, yatırımcıların Elon Musk’ın 2023’teki X şakasını tekrarlayacağına bahse girmesiyle yükselişe geçebileceği için bir ralli için iyi bir konuma sahip.

Ancak son 30 günde %111 ve haftalık grafikte %28 artışla güçlü kalmayı sürdürüyor. Sonuç olarak, 2021'in sonlarından bu yana görülmeyen bir seviye olan 0,18 dolara yükseldi. Dogecoin umut verici olsa da hala riskli bir bahis.

Yazıda yer alan görüş ve tahminler analistlere ait olup, yatırım tavsiyesi teşkil etmez.