Kredi Alıp 2 Yıl Sonra Ödemeye Başlıyorsunuz: Faizsiz 300 Bin TL Kredi Banka Ne Açıkladı!

Bir banka vatandaşlara müjdeyi verdi. Vatandaşlara hiçbir ek ücret ödemeden büyük miktarda para verecekler ve 2 yıl geri ödemek zorunda kalmayacaklar. 300 Bin TL Faizsiz Kredi imkanı...

Kredi Alıp 2 Yıl Sonra Ödemeye Başlıyorsunuz: Faizsiz 300 Bin TL Kredi Banka Ne Açıkladı!

Pek çok vatandaş kredi çekmek istiyor ve düşük faizli bankaları araştıyor. Dün seçim yapıldı. Ertesi gün o bankadan 300 bin lira faizsiz kredi müjdesi geldi. İşte başvuru şartları ve detaylar...

Şimdi al 2 yıl sonra ödemeye başla! O bankadan FAİZSİZ 300.000 TL kredi Ülke genelinde seçim hakkında belirsizlik sürerken dün gece tüm ülkenin yaşadığı seçim heyecanı bugün ilk mesai günü ile birlikte normal gündeme geçmeye çalışıyor. Ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon oranları giderek artıyor. Vatandaşlar yaşadığı nakit para sıkıntısını bankaların sunduğu kredi fırsatları ile çözmeye çalışıyor.

Vatandaşın nakit para ihtiyacını en büyük sorun olarak gören onlarca banka son dönemlerde kredi kampanyalarına yeni bir soluk getirmeye başladı. Bankaların bu çalışmaları sonucunda son dönemlerin en popüler seçeneği faizsiz kredi kampanyası olarak görülüyor. Bu nokta da iki farklı kampanya gün yüzüne çıkıyor. Birincisi mobil uygulama üzerinden ilk kez banka müşterisi olanlar için 20.000 TL’ye varan faizsiz ödemeler, ikincisi ise bankaların büyük rakamlar ile açıkladığı ödeme ertelemeli faizsiz krediler.

FAİZSİZ 300.000 TL

Başta kamu bankaları olmak üzere pek çok banka yeni kredi kampanyaları ile ön plana çıkarken son duyurdukları kampanya büyük bir ilgi gördü. Bu kapsamda kredi miktarı 300.000 TL olarak belirlendi ve bu kredi kampanyası kapsamında 2 yıl erteleme fırsatı sunuluyor. Binlerce kişinin radarına giren bu kampanya hakkında detaylar araştırılmaya başladı. Bu çerçevede ödeme rakamını duyan kampanyanın vade süresini araştırmaya başladı.

Kampanya detaylarını inceleyen vatandaş mest oluyor ve bu fırsatı değerlendirmek için hemen başvuru şartlarını değerlendiriyor. 300.000 TL faizsiz kredi kampanyasını almaya hak kazanan vatandaşlar ödemeye 2 yıl sonra başlayacakken; aynı zamanda 60 ay vade fırsatı da sunuluyor. Yani şimdi ödemeyi almaya hak kazandığınız zaman parayı alacaksınız ve ilk taksitini 24 ay sonra ödemeye başlayacaksınız. Ödeme için sunulan süre ise 60 ay olarak görülüyor yani, ödeme için 2 yıl sonra aylık 5.000 TL ile kredinizin borcunu kapamaya başlayacaksınız.

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz edilen kredi kampanyasından faydalanmak için istenen bir şart bulunuyor: küçük bir işletmenizin bulunması! Yeni bir iş kurmak isteyen ya da hali hazırda bulunan işletmesini geliştirerek ülkesine katkı sağlamak isteyen KOBİ’ler için kamu bankaları tarafından kaçırılmayacak bir kredi fırsatı sunuluyor. Gereken şartları sağlayan vatandaşlar, bankalara giderek başvurusunu yapıyor ve ihtiyacı olan nakit para sorununu çözüme kavuşturmuş oluyor. Kampanyanın faizsiz olmasının yanı sıra büyük ilgi görmesini sağlayan diğer faktör de 2 yıl ertelemeli olması. Ödemeyi sağlayan bankalar KOBİ’lerin aldığı ödemenin ardından kendini toplaması ve tam anlamıyla işini sistematiğe dökebilmesi için 2 yıl erteleme süresi veriyor.