KOSGEB Borçlarının Yapılandırmasına İlişkin Açıklama

Son dakika haberi: Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada KOSGEB borçlarının yapılandırmasına değindi.

KOSGEB Borçlarının Yapılandırmasına İlişkin Açıklama

Bakan Varan'tan yapılandırma açıklaması.

Borç yapılandırması ve istihdam teşvikine ilişkin kanun teklifi geçtiğimiz gün TBMM'den geçti. Remsi Gazete'de yayımlanması ile birlikte yapılandırma için başvurular başlayacak. Konu ile ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan açıklama geldi. Bakan Varank yaptığı açıklamada KOSGEB borçları hakkında bilgilendirmede bulundu. 

AŞI

Aşı çalışmalaırna değinen Bakan Varank, " Covıd-19 Türkiye Platformu altında aşı ve ilaç alanında 17 proje başarıyla yürütülüyor. Hayvan deneylerini başarıyla tamamlayan 4 aşı adayımızın en kısa sürede klinik deney aşamasına geçmesi için gayret gösteriyoruz." dedi.

"2021 yılında imalat ve ihracat merkezi konumundaki şehirlerimize yönelik Üreten Şehirler Programını başlatmayı hedefliyoruz" diyereek sözlerini sürdüren Bakan Varank, yapılandırma ile ilgili, "Bu kapsamda toplam 34 milyon liralık KOSGEB alacağını yeniden yapılandırıyoruz" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA